• 瀏覽: 3,034
  • 回覆: 24
我覺得自己既身型比例好奇怪,手腳都唔算肥,但係就淨係脹喺個肚、大脾位到,搞到成個人望落好怪,著衫都好難著,有冇方法可以局部瘦?

好難局部瘦, 因為做運動一定係全身燒脂, 只可以局部練肌肉練線條

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 fey222 於 2022-7-11 16:53 發表
好難局部瘦, 因為做運動一定係全身燒脂, 只可以局部練肌肉練線條
所以我先咁頭痛,我淨係想減走個肚腩同大脾,但呢兩個位都好難減

引用:
原帖由 quickqueen 於 2022-7-11 17:47 發表
如果想局部瘦最好係做機
一開番美容院我就瘋狂做
你可以search下perFACE既coolsculpting elite
我知道呢間美容院,好多美容谷都有講過,不過呢部機就冇乜聽過,係點㗎?

仲有人問局部廋

引用:
原帖由 forrestsabmy 於 2022-7-11 22:48 發表
仲有人問局部廋
十年後如果香土仍在!呢個問題依然有人會問!唔明現在數碼時代 只要上google YouTube 小紅書 知乎等等 搜一搜局部減脂 大把文章 博主 YouTuber等都唔駛等即時 搵到答案啦!駛咩在香土等人回覆

脂肪分布每個人都唔一樣,所以某啲地方特別肥,唔容易修正,但首要係自己飲食同運動開始,
天然方法應該係沒有局部瘦的。

引用:
原帖由 quickqueen 於 2022-7-11 17:47 發表
如果想局部瘦最好係做機
一開番美容院我就瘋狂做
你可以search下perFACE既coolsculpting elite
我想問下哩間野hard唔hard sell?

引用:
原帖由 lueng.b 於 2022-7-11 17:54 發表

所以我先咁頭痛,我淨係想減走個肚腩同大脾,但呢兩個位都好難減
喱2 parts既脂肪真係特別頑固, 單靠運動既話個效果可能好耐先見到, 好似其他絲打話齋做機會好d

引用:
原帖由 lueng.b 於 2022-7-11 17:55 發表

我知道呢間美容院,好多美容谷都有講過,不過呢部機就冇乜聽過,係點㗎?
佢係用低溫技術凝固脂肪細胞 再經代謝排走所以個效果會long lasting d

引用:
原帖由 HleeE 於 2022-7-12 10:42 發表

我想問下哩間野hard唔hard sell?
我目標好明確既 試做完中意個效果 就Join佢地都只係問我有冇其他機想做我話冇佢地都冇夾硬黎

引用:
原帖由 fey222 於 2022-7-12 10:53 發表

喱2 parts既脂肪真係特別頑固, 單靠運動既話個效果可能好耐先見到, 好似其他絲打話齋做機會好d
都係,同埋機係可以由底層改善,運動我有時都幾懶

引用:
原帖由 quickqueen 於 2022-7-12 11:41 發表

佢係用低溫技術凝固脂肪細胞 再經代謝排走所以個效果會long lasting d
咁係咪冇咁易反彈?

你有冇試過減?

淨係脹喺個肚, 其實最易瘦既位就係肚.
你只要認真減, 9成最明顯見到瘦既位就係肚.
當你真係減左磅, 可能係全身都減晒, 連大脾都減埋. 

如果減唔到大脾, 到時再諗諗如何減大脾. 但至少你都減左肚.
如果減左磅, 係其他地方都減左, 唔好睇, 到時可以局部練肌肉.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]