• 瀏覽: 2,991
  • 回覆: 24
引用:
原帖由 quickqueen 於 2022-7-12 11:46 發表

我目標好明確既 試做完中意個效果 就Join佢地都只係問我有冇其他機想做我話冇佢地都冇夾硬黎
咁都make sense既 我遇過真係hard sell既 嚇到我唔敢再上去

肚同大脾係儲脂肪ge地方,易肥
全身減,做運動同控制飲食自然會瘦
要快的話一啲人會節食界口不過會辛苦的,我通常食修腩素改善下消化都有瘦快的

引用:
原帖由 lueng.b 於 2022-7-12 12:33 發表

都係,同埋機係可以由底層改善,運動我有時都幾懶
講真疫情之後都真係少左運動, 所以有機做30分鐘就瘦到, 簡直係恩物

引用:
原帖由 lueng.b 於 2022-7-12 12:36 發表

咁係咪冇咁易反彈?
係啊因為佢真係完全排走左 不過你緊係唔好邊做邊喪食 咁做幾多次機都唔會有效果

引用:
原帖由 HleeE 於 2022-7-12 17:39 發表

咁都make sense既 我遇過真係hard sell既 嚇到我唔敢再上去
地都想做好個口碑  唔會咁樣搵客法 而做衰自己個名佢地d機真係work d service好就自然會join

引用:
原帖由 fey222 於 2022-7-13 12:26 發表

講真疫情之後都真係少左運動, 所以有機做30分鐘就瘦到, 簡直係恩物
係囉而家d科技真係好厲害,真係瞓喺度就瘦到

引用:
原帖由 quickqueen 於 2022-7-13 14:32 發表

係啊因為佢真係完全排走左 不過你緊係唔好邊做邊喪食 咁做幾多次機都唔會有效果
佢有咩位做得?

引用:
原帖由 quickqueen 於 2022-7-13 14:32 發表

想問要做幾多次見效

引用:
原帖由 lueng.b 於 2022-7-13 15:20 發表

佢有咩位做得?
雙下巴 腰側 腹 手臂 大腿都做得佢仲要一機兩頭 可以同時處理兩個部位

引用:
原帖由 Berry.B 於 2022-7-14 14:56 發表

想問要做幾多次見效
三星期開始會見到 一至三個月後最明顯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]