• 瀏覽: 2,123
  • 回覆: 9
其實我已經敷mask敷得好勤力,但係好似敷極都冇咩效果,
一除返落黎又好似冇敷過咁,塊面都係乾憎憎,細紋、面色都冇改善,
點解既?

引用:
原帖由 Q彈 於 2022-7-11 14:52 發表
一除返落黎又好似冇敷過咁,塊面都係乾憎憎,細紋、面色都冇改善,
點解既?
越敷越對皮膚唔好,皮膚自己越來越唔識鎖水,一塊重勁多防腐劑

你用d錢買精華重好啦,小棕瓶果d

引用:
原帖由 Q彈 於 2022-7-11 14:52 發表
點解既?
想知樓主用咩Mask?
有啲Mask 無咩精華得啲水
你可以DM我介紹啲有用嘅mask 俾你
我用Mask都用咗十年啦~

應該係滲唔到落肌底, D精華淨係停留左響表面, 要做機改善左底層先有用

先做Peeling

引用:
原帖由 旅行蛙仔 於 2022-7-12 12:11 發表
應該係滲唔到落肌底, D精華淨係停留左響表面, 要做機改善左底層先有用
咁我要做咩機先可以改善到

愈敷得多mask會愈乾, 試下用油

引用:
原帖由 cba_abc 於 2022-7-12 02:36 發表

想知樓主用咩Mask?
有啲Mask 無咩精華得啲水
你可以DM我介紹啲有用嘅mask 俾你
我用Mask都用咗十年啦~
洗咩dm 直接講🤣

引用:
原帖由 Q彈 於 2022-7-13 14:54 發表

咁我要做咩機先可以改善到
覺得你可以試試TONYBLACK有個BIO EX胜肽活膚抗皺護理, 做完皮膚好似飲飽水咁, 臉色即刻好好多, 同埋佢係刺激到底層肌肉, 做到提升緊緻既效果

引用:
原帖由 旅行蛙仔 於 2022-7-14 14:20 發表

覺得你可以試試TONYBLACK有個BIO EX胜肽活膚抗皺護理, 做完皮膚好似飲飽水咁, 臉色即刻好好多, 同埋佢係刺激到底層肌肉, 做到提升緊緻既效果
我就咁search原來係tonymoly嫁-0- 我見有新會員限定 $399試做喎 哩個價試做好抵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]