• 瀏覽: 15,182
  • 回覆: 89
  • 追帖: 2
琴日同女朋友出街,我去買野飲比佢,
因為間店好多人所以我叫佢係出面等我,買完之後佢同我講佢頭先比人搭訕。
佢話條仔本身只係問路,問完行開一陣,又兜返去問佢拎電話。
佢覺得咁樣搭訕好低質😂

我問佢點先叫高質,佢又答唔出。
搞到我好想知!搭訕講咩D女會最受落? 定係樣貌已經決定一切😂

引用:
原帖由 丈夫出差 於 2022-7-11 13:23 發表
因為間店好多人所以我叫佢係出面等我,買完之後佢同我講佢頭先比人搭訕。
佢覺得咁樣搭訕好低質😂

搞到我好想知!搭訕講咩D女會最受落? 定係樣貌已經決定一切😂
咁你女友有冇畀電話佢

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-7-11 13:58 發表

咁你女友有冇畀電話佢
😆

直接問一Q幾錢囉

首先要封一仟紅包,咁咪高級啲囉

問路呢啲C橋咁老土

我有間公屋,想唔想分我間公屋

引用:
佢覺得咁樣搭訕好低質😂

talkstraighthowmuch

係咪你女朋友衣着比較豪放比人誤會左

直接叫,小姐我地去開炮啦

靚女我一見到你細佬就硬曬, 你要唔要試下我啲功夫

渣架法拉利出來問路 唔洗問電話 條女直接主動上埋車 咁就高質喇

引用:
佢覺得咁樣搭訕好低質😂

似問價,唔係問電話

小姐,你好似我死左果老婆喎

引用:
佢覺得咁樣搭訕好低質😂

名牌.手帶五支火柴為2糕質

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]