• 瀏覽: 99,322
  • 回覆: 634
  • 追帖: 9
+27
另一半會唔會多數 係同學、同事、朋友介紹的朋友?有幾多個係網上識到又能修成正果?
小弟今年30幾碎,從未指過拖,眼見街上男女都 出相入對⋯⋯點解人地咁易就有拖拍?點解我出世至今 一條女都無⋯⋯⋯公平咩😭

#嚴正聲明,小弟直過間尺,基佬切勿留言,見一個扑一個😎

食住花生睇人洗白白  
馬後砲
引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:19 發表

我同男朋友係網上識既,第一次出黎食飯,3日後已經一齊了
你就好啦,搵到真愛

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:24 發表

可能你都得,緣份未到啫
希望啦🥰

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:27 發表

有冇諗過咩問題呢
有  自身條件差😂

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2022-7-8 23:28 發表

多數做嘢識,未必係同事,可以係同事D朋友
同事的朋友、或朋友的朋友,都幾好哦,間中嘈兩句又可搵佢地做下中間人 協調下

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:31 發表

你指係外貌?
一部份啦, 又矮又窮,呢個先係死罪🥶

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2022-7-8 23:32 發表

多數都係,例如有敍會,通常有D唔識,坐低飲吓野,傾偈,啱咪試下,
係,呢d情況下 無口才又係好難成功😂

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:35 發表

其實唔關事,我同男朋友係喺呢度識,只係文字交流,我已經中e左佢
睇文字 就愛上他,當真正出來見面時,會唔會 有另一種感覺?例如真人更靚仔?

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2022-7-8 23:38 發表

唱K,飲酒,bbq嗰D玩之嘛,口咩才呀!你話係街或商店問嗰女仔拎電話就話口才,兩回事!大前提,自己有正當職業,無欠人錢,就試下!唔好害人就得!怕咩
咁又係,窮有窮溝😂 

引用:
原帖由 Retired2019 於 2022-7-8 23:41 發表
落雨冇帶姐,綠燈閃入佢姐底過馬路。咁就溝到手,easy!
好夠膽量⋯⋯Ching好高大靚仔? 呢個劃面我諗8兩金同陳冠希用相同招數,應會出現兩種結果😂

引用:
原帖由 響亮細緻的樹林 於 2022-7-8 23:45 發表

姻緣嘅嘢是天註定,有D人註定有,有D人註定一生都冇,你最好找算命師傅幫你睇下八字有冇,不是找神棍,係找有料到的算命師傅,咁先知真相!我朋友就係一個例子,事業有成能幹,佢追過很多女仔,都冇一個彩佢,最後找咗過算命睇過,原來佢一生都註定一個,不會有姻緣,原因係佢上一世做錯事,所以今生不會有!但這類註定一生冇姻緣嘅人好小,大多數人都註定會有,我睇你應該都會有,不用太擔心!算命會睇到你的真命天女何時出現 ...
謝謝你,我都信前世今生😊 

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:46 發表

文字上交流,已經好中e佢,我地係一個group傾,同其中一個女仔私聊,竟然比我見到佢張相,基本上已經愛上左佢,成group人約出黎食飯,我係遲大到,原因係因為要打扮最靚去見佢,好記得見到佢第一眼係心跳面紅,我知道呢D叫一見鐘情,嗰刻既情景,我呢世都唔會忘記
文字+外型,剎曬🤣  你男友應好屈機🙀

引用:
原帖由 性癲奴45世 於 2022-7-8 23:46 發表
上網識,同事都試過,反而冇朋友介紹
上網識🤣  騙上騙子好多哦,ching有冇撞到d另有企圖人士呢?

引用:
原帖由 響亮細緻的樹林 於 2022-7-8 23:56 發表

不用客氣😊的而且確係有前世今生,姻緣係天註定,時間一到,自然會出現!
但願如此😂

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-9 00:02 發表

咁我心目中佢當然靚仔……但唔係時下脂粉那種,幽默又有風度那種,我重記得飯回家途中,我一直諗住佢,差D仆到
俾佢電暈左😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]