• 瀏覽: 98,952
  • 回覆: 7,752
  • 追帖: 9
+27
高178,果時緊係fit啦,依家肥佬大叔比人告非禮

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 23:43 發表

好夠膽量⋯⋯Ching好高大靚仔? 呢個劃面我諗8兩金同陳冠希用相同招數,應會出現兩種結果😂

引用:
原帖由 Retired2019 於 2022-7-9 00:46 發表
😂想像到當時一定好浪漫💕

同學、同事、朋友、同事個妹、同事(結婚)…… 膽+場地+信心=去馬

有冇去教會?

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-9 00:15 發表

冇,成班人食飯,點暗示?而且我又細都未識,只係好好好中e佢
咁佢當時有冇留意你? 佢係咪又係鍾意你對你一見鍾情呀?跟住三日後佢點樣同你一齊?

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 22:25 發表
另一半會唔會多數 係同學、同事、朋友介紹的朋友?有幾多個係網上識到又能修成正果?
小弟今年30幾碎,從未指過拖,眼見街上男女都 出相入對⋯⋯點解人地咁易就有拖拍?點解我出世至今 一條女都無⋯⋯⋯公平咩😭
你試下香討揾,好多小妹等人要

重點唔係點識到,而係你點吸引到對方,錢、性格、才華⋯,問清楚自己先啦!

香紂

APP識,大家傾咗唔夠一星期就見面,第一次約會已經對佢心心眼。全晚都被佢對腰果眼及帶有酒凹嘅笑容深深吸引。成晚氣氛都好好,佢好體貼好照顧我,當晚發夢已經喺夢中同佢示愛,第二日早上同佢講返,佢仲問邊有可能咁快,其實當時已經好想佢做我女朋友。當然梗係繼續趁機會約佢出街,又會去接佢放工,又買啲小禮物比佢,等其他人無機會追佢。後來有一日大家無如常WhatsApp對方,原來當時佢以為我對佢感覺冷淡所以無搵佢,嗰刻已經知道佢都對我有好感。到咗第三個星期,喺摩天輪上見到樓下有人求婚,嗰一刻我第一次拖住佢但無表白到(後來知道其實佢好介意)咁心急一齊其實係想比佢知道我真心鍾意佢。過咗幾日後喺一間佢鍾意嘅餐廳預先盡備花束正式向佢示愛。雖然由認識到拍拖嘅時間唔算好耐,但中間發生過嘅事情仲好記憶猶新,好多第一次都比咗佢。佢仲浪漫到將我哋頭一兩個月做過啲咩去過邊度都畫晒喺張聖誕咭到,每次睇返都好sweet。呢段愛情永遠都唔會忘記

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-9 00:49 發表

😂想像到當時一定好浪漫💕
樓主,溝女真係唔難喎。需然依家我係大叔咁款,早兩日係gym玩玩下都留咗個妹妹仔WhatsApp約去行山,唔知會唔會有下文呢!

樓主你又開咗新貼啊我留意咗你對上個貼幾日

我依家都有呢個問題

我依家41歲而家未有女朋友(我外型同打扮人哋係估我20尾到三頭)

未到40即係年幾前仲係30幾歲嗰時完全冇諗過驚個拍唔到拖嘅結婚生仔嗰啲問題

我仲成日左揀右揀之前完全唔驚因為我覺得自己有樓有接近2百萬股票現金

但係上年生日過咗40之後呢一年去到啱啱過埋41

我近呢年紀係突然好緊張自己會唔會孤獨終老同搞到自己都有周不時唔開心

因為人大咗越嚟越小朋友加上早兩三年嘅社會活動同埋疫情關係社交近乎零朋友得返一兩個

我依家都唔知點算

我依家人工2萬中多啲

之前滿腦子成日實諗住點樣搵多啲錢做多些買賣交收

依家叫做比上不足比下有原但係發覺慢慢踏入下半世而家係好想有個女朋友但係唔知如何找尋

我近呢年紀都好煩擾如何再去尋找認識女朋友

引用:
原帖由 r8r8 於 2022-7-9 01:24 發表
同學、同事、朋友、同事個妹、同事(結婚)…… 膽+場地+信心=去馬
天時 地利 人和😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]