• 瀏覽: 99,320
  • 回覆: 7,752
  • 追帖: 9
+27
引用:
原帖由 chail 於 2022-7-9 00:02 發表

咁我心目中佢當然靚仔……但唔係時下脂粉那種,幽默又有風度那種,我重記得飯回家途中,我一直諗住佢,差D仆到
俾佢電暈左😂

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 23:49 發表

上網識🤣  騙上騙子好多哦,ching有冇撞到d另有企圖人士呢?
我20前已經上網識女仔,咁耐都係試過一次有問題,應該係做傳銷公司,聽佢成日講自己點搵錢就知,講到天花龍鳳,飲左杯野即閃,其他都冇咩問題、網上識拍過6-7個(中港都有),老婆係最後一個網上識o既女仔

引用:
原帖由 性癲奴45世 於 2022-7-9 00:06 發表

我20前已經上網識女仔,咁耐都係試過一次有問題,應該係做傳銷公司,聽佢成日講自己點搵錢就知,講到天花龍鳳,飲左杯野即閃,其他都冇咩問題、網上識拍過6-7個(中港都有),老婆係最後一個網上識o既女仔
聽完ching咁講,原來網上真係可以搵到真愛,我呢刻人生又充滿希望😘

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 22:25 發表
另一半會唔會多數 係同學、同事、朋友介紹的朋友?有幾多個係網上識到又能修成正果?
小弟今年30幾碎,從未指過拖,眼見街上男女都 出相入對⋯⋯點解人地咁易就有拖拍?點解我出世至今 一條女都無⋯⋯⋯公平咩😭
我老婆係長輩介紹識

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-7-9 00:08 發表

我老婆係長輩介紹識
Ching介唔介意透露一下你係透個年齡層?  長輩介紹好似 係幾十年前先會有呢家野😂

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-9 00:04 發表

俾佢電暈左😂
係呀,不過果陣佢都唔知我中e佢

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-9 00:09 發表

係呀,不過果陣佢都唔知我中e佢
你無明確暗示嗎?

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-9 00:10 發表

你無明確暗示嗎?
冇,成班人食飯,點暗示?而且我又細都未識,只係好好好中e佢

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-9 00:09 發表

Ching介唔介意透露一下你係透個年齡層?  長輩介紹好似 係幾十年前先會有呢家野😂
咩年代都有介紹,我老婆經常講隔離邊個師奶問我仔結婚未,話想介紹佢個女比我仔,不過仔就話你地冇搵啲咁嘅嘢搞,佢要自己識。

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-9 00:15 發表

冇,成班人食飯,點暗示?而且我又細都未識,只係好好好中e佢
師妹你都好怕羞哦😂

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-7-9 00:21 發表

咩年代都有介紹,我老婆經常講隔離邊個師奶問我仔結婚未,話想介紹佢個女比我仔,不過仔就話你地冇搵啲咁嘅嘢搞,佢要自己識。
😂 咁你仔都應該似你,應有返咁上下魅力😎

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-9 00:22 發表

😂 咁你仔都應該似你,應有返咁上下魅力😎
讀緊書

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 22:25 發表
另一半會唔會多數 係同學、同事、朋友介紹的朋友?有幾多個係網上識到又能修成正果?
小弟今年30幾碎,從未指過拖,眼見街上男女都 出相入對⋯⋯點解人地咁易就有拖拍?點解我出世至今 一條女都無⋯⋯⋯公平咩😭
好明白你,我同你一樣

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-7-9 00:23 發表

讀緊書
學生哥,拍拖應易好多⋯⋯⋯天真無邪,眼中唔會只有錢😙

引用:
原帖由 Hoard_kun 於 2022-7-9 00:30 發表

好明白你,我同你一樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]