• 瀏覽: 103,143
  • 回覆: 7,752
  • 追帖: 8
+27
另一半會唔會多數 係同學、同事、朋友介紹的朋友?有幾多個係網上識到又能修成正果?
小弟今年30幾碎,從未指過拖,眼見街上男女都 出相入對⋯⋯點解人地咁易就有拖拍?點解我出世至今 一條女都無⋯⋯⋯公平咩😭

#嚴正聲明,小弟直過間尺,基佬切勿留言,見一個扑一個😎

食住花生睇人洗白白  
馬後砲
引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 22:25 發表
另一半會唔會多數 係同學、同事、朋友介紹的朋友?有幾多個係網上識到又能修成正果?
小弟今年30幾碎,從未指過拖,眼見街上男女都 出相入對⋯⋯點解人地咁易就有拖拍?點解我出世至今 一條女都無⋯⋯⋯公平咩😭
可以試下轉機架

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 22:25 發表
我同男朋友係網上識既,第一次出黎食飯,3日後已經一齊了

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:19 發表

我同男朋友係網上識既,第一次出黎食飯,3日後已經一齊了
你就好啦,搵到真愛

於男廁蠏後的。

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 23:23 發表

你就好啦,搵到真愛
可能你都得,緣份未到啫

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:24 發表

可能你都得,緣份未到啫
希望啦🥰

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 23:25 發表

希望啦🥰
有冇諗過咩問題呢

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:27 發表

有冇諗過咩問題呢
有  自身條件差😂

引用:
多數做嘢識,未必係同事,可以係同事D朋友

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2022-7-8 23:28 發表

多數做嘢識,未必係同事,可以係同事D朋友
同事的朋友、或朋友的朋友,都幾好哦,間中嘈兩句又可搵佢地做下中間人 協調下

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 23:27 發表

有  自身條件差😂
你指係外貌?

引用:
原帖由 wongtai38 於 2022-7-8 23:30 發表

同事的朋友、或朋友的朋友,都幾好哦,間中嘈兩句又可搵佢地做下中間人 協調下
多數都係,例如有敍會,通常有D唔識,坐低飲吓野,傾偈,啱咪試下,

引用:
原帖由 chail 於 2022-7-8 23:31 發表

你指係外貌?
一部份啦, 又矮又窮,呢個先係死罪🥶

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2022-7-8 23:32 發表

多數都係,例如有敍會,通常有D唔識,坐低飲吓野,傾偈,啱咪試下,
係,呢d情況下 無口才又係好難成功😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]