• 瀏覽: 5,343
  • 回覆: 8
最近大台有套劇叫<童時愛上你> , 話女主撞親個腦 , 記憶就變到得8碎 ...
佢第一次見到減肥按摩棒 , 就問男主可唔可以減到其他地方 ,
男主話 : "拿 , 彤彤你唔好咁呀下 ... 你知唔知 , 好多女仔想有都唔得???"
女主話梗知拉 , 想滅肚腩渣麻 ...

我知 , 呢個只係劇情設計 , 但我又真係好好奇 , 你地女仔係幾時開始發現 ,
"身材" 既重要性??? 會唔會係真係 8碎就知???
(始終 , 男仔講女人係不分場合既 , 細路女係巴士  麥記聽過都唔出奇)

8歲太早,除非而家睇埋啲電視,咁佢又望下自己個身體,咁就留意吓囉。

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-7-6 08:01 發表
最近大台有套劇叫<童時愛上你> , 話女主撞親個腦 , 記憶就變到得8碎 ...
佢第一次見到減肥按摩棒 , 就問男主可唔可以減到其他地方 ,
男主話 : "拿 , 彤彤你唔好咁呀下 ... 你知唔知 , 好多女仔想有都唔得???"

我知 , 呢個只係劇情設計 , 但我又真係好好奇 , 你地女仔係幾時開始發現 ,
"身材" 既重要性???  ...
是的,小弟感覺女性的身材比例及韻味比樣貌更吸引的

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-7-6 08:01 發表

"身材" 既重要性???  ...
出世就發現

引用:
原帖由 自傲靜靜地毛衣 於 2022-7-6 11:57 發表
8歲太早,除非而家睇埋啲電視,咁佢又望下自己個身體,咁就留意吓囉。
如果 8碎太細過既話 , 咁大概會幾多碎知??? ^.^

好多年前 , 港台有個 "超人" , 佢接受唔知咩節目訪問果陣 ,
話佢有次想同老婆行埋 , 發現 D女知道佢做咩 ...
佢就唔明 , D女最大都係11-12碎 , 無人教過佢呢 D野架 , 點解佢地會知???

後來佢發現原來係 ...
卡通 , 原來好多卡通時不時就開一開小黃車 , 久而久知 , 睇得多都對 "性"
有一知半解 ... ^.^"

引用:
原帖由 homer201314 於 2022-7-6 13:32 發表

是的,小弟感覺女性的身材比例及韻味比樣貌更吸引的
小弟覺得 , 其實男仔要到近20歲先會鐘意巨乳 ,
可能青春期 , 性激素上升吧 ^.^

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-7-7 13:06 發表

是的,男性隨年歲增長對女性的審美觀是會變化的,年輕的我跟師兄所言一樣,那時注重樣貌及胸前偉大,現在中年了對女性的審美觀跟年輕時不同了,嘆,歲月一把殺豬的刀😮💨

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-7-7 07:59 發表

如果 8碎太細過既話 , 咁大概會幾多碎知??? ^.^

好多年前 , 港台有個 "超人" , 佢接受唔知咩節目訪問果陣 ,
話佢有次想同老婆行埋 , 發現 D女知道佢做咩 ...
佢就唔明 , D女最大都係11-12碎 , 無人教過佢呢 D野架 , 點解佢地會知???

後來佢發現原來係 ...
卡通 , 原來好多卡通時不時就開一開小黃車 , 久而久知 , 睇得多都對  ...
如果睇電視特別佢偷睇鹹片,我估再細啲都識

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-7-7 13:06 發表

錯,我諗 9歲10歲已經鍾意

到年紀越大越識欣賞其他部位

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]