• 瀏覽: 13,552
  • 回覆: 59
引用:
原帖由 不知所位 於 2022-7-2 17:15 發表

大冷樂
港女鍾意日本文化,
但日本人稱30歲後的未婚女人為︰敗犬,
你可以上網搵下
日本人對女人年齡要求更高,
所以如有30+的女人想嫁日本人,
會比本地更困難。
聽完後,日本仲係唔係港女的鄉下呢?
我唔係太鍾意日本呢個國家老實講。
我行慣個人主義,享樂主義,日本對於女人嗰種嚴苛我睇唔順眼。

信你

講中我心聲.....

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-1 09:44 發表
男人天性愛新鮮感,冇可能會愛一個女人一生一世,話愛你一生一世係呃你!無論你天使面孔魔鬼身材賢良淑德都冇用,過咗幾個月就對你冇咗新鮮感,所以你整容隆胸都冇用留唔住男人心。但男人會唔會出去滾就睇佢爲人,如果佢珍惜家庭就會克制自己,唔珍惜就不會,道理就咁簡單!信我!

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-18 12:07 發表

咩年紀
80後⋯

一早睇化晒啦,D 情情愛愛,,自己開心就得,最重要D 錢係我手,

完全正確!

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-1 09:44 發表
男人天性愛新鮮感,冇可能會愛一個女人一生一世,話愛你一生一世係呃你!無論你天使面孔魔鬼身材賢良淑德都冇用,過咗幾個月就對你冇咗新鮮感,所以你整容隆胸都冇用留唔住男人心。但男人會唔會出去滾就睇佢爲人,如果佢珍惜家庭就會克制自己,唔珍惜就不會,道理就咁簡單!信我!
相信成蟲係你偶像,思維與他沒分別。
都認為犯咗全世界男人都會犯嘅錯!

引用:
原帖由 只愛陌生人 於 2022-7-18 13:17 發表

80後⋯
妳四張了,算啦!😬😬

個啲女人點極唔醒!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]