• 瀏覽: 13,521
  • 回覆: 59
引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-1 09:44 發表
男人天性愛新鮮感,冇可能會愛一個女人一生一世,話愛你一生一世係呃你!無論你天使面孔魔鬼身材賢良淑德都冇用,過咗幾個月就對你冇咗新鮮感,所以你整容隆胸都冇用留唔住男人心。但男人會唔會出去滾就睇佢爲人,如果佢珍惜家庭就會克制自己,唔珍惜就不會,道理就咁簡單!信我!
你不如直接叫啲女人單好仲好,同你講既野無乜出入

引用:
原帖由 無私豁達的 於 2022-7-2 18:14 發表

聽完之後,即係日本仲差?
即係港人對女人年齡既要求比較寬鬆,
日本人比較標準,
事關好多女人較鍾意日本文化

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-7-2 19:05 發表

即係港人對女人年齡既要求比較寬鬆,
日本人比較標準,
事關好多女人較鍾意日本文化
但喺香港都睇到啲post,過30歲就唔好嫁喎。

引用:
原帖由 無私豁達的 於 2022-7-2 19:28 發表

但喺香港都睇到啲post,過30歲就唔好嫁喎。
日本人直頭叫30歲女人為敗犬。
咁你話港人啲說話係咪溫柔好多?

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-7-2 19:34 發表

日本人直頭叫30歲女人為敗犬。
咁你話港人啲說話係咪溫柔好多?
比起日本好啲囉

引用:
男人天性愛新鮮感,冇可能會愛一個女人一生一世,話愛你一生一世係呃你!無論你天使面孔魔鬼身材賢良淑德都冇用,過咗幾個月就對你冇咗新鮮感,所以你整容隆胸都冇用留唔住男人心。但男人會唔會出去滾就睇佢爲人,如果佢珍惜家庭就會克制自己,唔珍惜就不會,道理就咁簡單!信我!
so simple n somtimes naive

男人30黃金期
女人30爛茶渣
男人40一枝花
女人40變大媽

引用:
你比男人拋棄過?

未必一定                  

30歲好後生姐,又無講到甘嚴重,大把女人24-5歲周人拍左3/4年後唔岩分左手,都系甘樣年齡,總好過俾年齡限制自己焗住跟個唔岩自己既人過人世,就算結左婚都好大機會離婚收場

隨緣吧⋯⋯沒辦法一直相伴也不勉強

引用:
男人不嬲大愛啦,所以將自己大愛點就得,解決問題,又或者,自己有咩優點,多既咪揾個另一個,只要對方點對你,你咪點對佢,等價交換算

講到世界上得一種男人咁,一睇已經知樓主一係妄想症,一係有悲慘經驗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]