• 瀏覽: 12,688
  • 回覆: 59
男人天性愛新鮮感,冇可能會愛一個女人一生一世,話愛你一生一世係呃你!無論你天使面孔魔鬼身材賢良淑德都冇用,過咗幾個月就對你冇咗新鮮感,所以你整容隆胸都冇用留唔住男人心。但男人會唔會出去滾就睇佢爲人,如果佢珍惜家庭就會克制自己,唔珍惜就不會,道理就咁簡單!信我!

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-1 09:44 發表
男人天性愛新鮮感,冇可能會愛一個女人一生一世,話愛你一生一世係呃你!無論你天使面孔魔鬼身材賢良淑德都冇用,過咗幾個月就對你冇咗新鮮感,所以你整容隆胸都冇用留唔住男人心。但男人會唔會出去滾就睇佢爲人,如果佢珍惜家庭就會克制自己,唔珍惜就不會,道理就咁簡單!信我!

引用:
你太有自信,很容易變蠢材

信你

引用:
女人都會追求新鮮感喇
不過女人會隨著年齡漸長,而吸引力下降,
所以溝不到新仔

引用:
原帖由 pleati88 於 2022-7-1 21:14 發表

女人都會追求新鮮感喇
不過女人會隨著年齡漸長,而吸引力下降,
所以溝不到新仔
女人過了30歲如果仲單身就大Q獲了

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-7-1 09:44 AM 發表
可能凡事都有例外呢~

引用:
原帖由 淚紙 於 2022-7-1 22:08 發表

可能凡事都有例外呢~
機會不大

男人係好專一㗎,都係中意年輕女人

所以而家變晒"前夫"囉!

珍惜家庭,克制自己

你叫不醒裝睡的人

引用:
原帖由 威威小司令 於 2022-7-1 23:16 發表
男人係好專一㗎,都係中意年輕女人
九成九係!👍👍

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-7-1 23:28 發表
所以而家變晒"前夫"囉!
睇你嫁個咩男人

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-7-2 02:08 發表
你叫不醒裝睡的人
一定叫得醒,你喊火足睇佢仲訓晤訓🤭🤭

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]