• 瀏覽: 3,024
  • 回覆: 21
我想問~~~~~~~~~~錢係咪真係甘重要~~~~~~~~~~~~~我從來無見過一個女人係唔講錢~~~~~~~~~~~~~~~~~~

一定

係呀

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-6-30 18:57 發表
我想問~~~~~~~~~~錢係咪真係甘重要~~~~~~~~~~~~~我從來無見過一個女人係唔講錢~~~~~~~~~~~~~~~~~~
係非常重要

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-6-30 18:57 發表
若然錢係唔重要,你前度就唔會勾三搭四比帽你戴啦~~~~

引用:
原帖由 小老鼠精 於 2022-6-30 20:19 發表

係非常重要
唔怪得我人生90%到係因為無錢而單身~~~~~~~~~~就算有女朋友到好~~~~~~~~~~最後一樣係因為無錢而女朋友跟第二個走~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
其實天下間到有好既女人~~~~~~~~~~~可惜我撞唔到姐~~~~~~~~~~~~因為太樣衰~~~~~~~~~~鎖以連E個運氣到無埋~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-7-1 17:19 發表

唔怪得我人生90%到係因為無錢而單身~~~~~~~~~~就算有女朋友到好~~~~~~~~~~最後一樣係因為無錢而女朋友跟第二個走~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
其實天下間到有好既女人~~~~~~~~~~~可惜我撞唔到姐~~~~~~~~~~~~因為太樣衰~~~~~~~~~~鎖以連E個運氣到無埋~~~~~~~~~~~~
貧賤夫妻百事哀, 冇錢真係唔好害人, 應該祝福佢搵到個更好嘅。

引用:
原帖由 小老鼠精 於 2022-7-1 17:23 發表

貧賤夫妻百事哀, 冇錢真係唔好害人, 應該祝福佢搵到個更好嘅。
唔通一個女人鍾意既人唔值得佢因為甘而放棄錢~~~~~~~~~~~~~~~~~好多時就算對方老過我好多~~~~~~~~~~~一樣係因為錢鎖以我輸佐~~~~~~~~~~~~
好多時人死佐銀行到有好多錢洗唔到~~~~~~~~~~~~~~~~
講真~~~~~~~~~~~~一生人洗得幾多錢~~~~~~~~~~~~~~~~
鎖以好多時我到會放棄睇錢睇得太重既女人~~~~~~~~~~~~~~~
其實大多數人日日到係甘過~~~~~~~~~食野~~~~~~~~~~~飲水~~~~~~~~~~~~~過日子~~~~~~~~~~~~水根本就唔洗錢買~~~~~~~~~~真係洗得到幾多錢~~~~~~~~~~~~~~~
你話如果果隻野好鍾意賭錢同出去玩就唔同講法~~~~~~~~~~~~因為E2樣野真係好貴~~~~~~~~~~~~~
我身家唔多~~~~~~~~~~~~但係我買SWITCH既GAME同SWITCH到洗佐十幾萬~~~~~~~~~~~~接近20萬到有~~~~~~~~~~~~~好多時D~~~~GAME到係放係度~~~~~~~~~~~~~我完全無玩過~~~~~~~~~到無時間玩~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 小老鼠精 於 2022-7-1 17:23 發表

佢自己會走~~~~~~~~~~~~根本就唔會留得到佢~~~~~~~~~~~~我認識既女人到好貪錢~~~~~~~~~~~~~~第二個有錢過我~~~~~~~~~佢當然跟第二個走~~~~~~~~~~~~~~我果時真係心如刀割~~~~~~~
無錯~~~~~~~~~~~錢係重要~~~~~~~~~~~但係我覺得味去到可能動妖到男朋友既地位~~~~~~~~~~~
我睇錢就真係唔係睇得太重~~~~~~~~~~~反而我睇人真係好廢~~~~~~~~~~~好多時到好無眼光~~~~~~~~~~~~浪費佐最重要既時間~~~~~~~~~~~~~~
你話係窮既國家就話錢真係好緊要~~~~~~~~~~~~但係香港黎講~~~~~~~~~~~機本上大多數既人錢到係一樣~~~~~~~~~~~~~你係富豪就唔同講法~~~~~~~~~~~~其他多數到係甘上下~~~~~~~~~~~~~~
不過今時今日社會上人品同人格到好有問題~~~~~~~~~~~~~~鎖人好大時人大佐到好獨沽~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-6-30 21:50 發表

若然錢係唔重要,你前度就唔會勾三搭四比帽你戴啦~~~~
就係甘俾我睇穿佐無真愛先出去玩~~~~~~~~~~~~不過我出去玩一定唔會玩太多錢~~~~~~~~~~因為歡場係完全無可能有真愛~~~~~~~~~~~係歡場搵真愛~~~~~~~~~~直頭係死路~~~~~~~
大陸玩好好多~~~~~~~~~D囡候生佑便宜~~~~~~~~~~~~~~
香港係佑貴佑老佑屈特~~~~~~~~~~~~~~
香港果D如果好少少既話~~~~~~~~~超多人爭~~~~~~~~~~~當然出去做既女人~~~~~~~~~好貪錢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
歡場無真愛~~~~~~~~~~當你睇中一個樣靚波大既~~~~~~~~~~~~~你鍾意佢既時候~~~~~~~~~你就死硬~~~~~~~~~記得洗多D錢就可以留住佢~~~~~~~~~~~再無其他放法~~~~~~~~~~~我以前撞到女人個樣好靚~~~~~~~波好大~~~~~~~~~~仲同我講真愛~~~~~~~~~~~~~~~我依+先知到自己係幾甘天真~~~~~~~~~~
香港好多男人出去玩~~~~~~~~~~~但係大家真係小心D~~~~~~~~~~~出面做既女人~~~~~~~~~~好識攪錢~~~~~~~~~~你有錢~~~~~~~~真係多錢~~~~~~~~~絕對可以留住佢~~~~~~~~~~但係你無錢就唔好以為對方係同你講真愛~~~~~~~~~~
當佢同你講情既時候~~~~~~~~~~~完全到係假既~~~~~~~~~~~~~~~~
出面玩得一樣野~~~~~~~~本多必勝~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-7-1 17:42 發表

佢自己會走~~~~~~~~~~~~根本就唔會留得到佢~~~~~~~~~~~~我認識既女人到好貪錢~~~~~~~~~~~~~~第二個有錢過我~~~~~~~~~佢當然跟第二個走~~~~~~~~~~~~~~我果時真係心如刀割~~~~~~~
無錯~~~~~~~~~~~錢係重要~~~~~~~~~~~但係我覺得味去到可能動妖到男朋友既地位~~~~~~~~~~~
我睇錢就真係唔係睇得太重~~~~~~~~ ...
水不是不用錢,只是HK的水很平易, 愛情激情只是很短暫, 細水長流就有好多嘢要兼顧,人死了有很多錢都無用, 最慘你唔知你幾時會死, 住要錢,食要錢, 衫褲鞋襪要錢, 娛樂要錢, 照顧家人又要錢, 日出街所有嘢都掛住個銀碼,咁你話重唔重要。

錢真的好鐘意

引用:
原帖由 小老鼠精 於 2022-7-1 17:50 發表

水不是不用錢,只是HK的水很平易, 愛情激情只是很短暫, 細水長流就有好多嘢要兼顧,人死了有很多錢都無用, 最慘你唔知你幾時會死, 住要錢,食要錢, 衫褲鞋襪要錢, 娛樂要錢, 照顧家人又要錢, 日出街所有嘢都掛住個銀碼,咁你話重唔重要。
就係因為甘~~~~~~~~~~好多時~~~~~~~~~~男人同女人~~~~~~~~~~~一直消時間~~~~~~~~~~~直至40歲OR老既時候先搵到自己想要既人~~~~~~~~~~~~~~可惜已經錯佐過最重要既時間~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
男人LOOK野好快廢既姐~~~~~~~~~~~~~女人就話幾時到無問題~~~~~~~~~~~~~~~
機本上設計結婚生兒女到唔洗~~~~~~~~~~~~~我愈大對女人就愈無~~~~~~~~~~候生果種激情~~~~~~~~~~~~~~人到係候生果時先有激情~~~~~~~~

引用:
原帖由 goodwingoodwins 於 2022-7-1 17:54 發表

就係因為甘~~~~~~~~~~好多時~~~~~~~~~~男人同女人~~~~~~~~~~~一直消時間~~~~~~~~~~~直至40歲OR老既時候先搵到自己想要既人~~~~~~~~~~~~~~可惜已經錯佐過最重要既時間~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
男人LOOK野好快廢既姐~~~~~~~~~~~~~女人就話幾時到無問題~~~~~~~~~~~~~~~
可以食偉哥

引用:
原帖由 小老鼠精 於 2022-7-1 17:57 發表

可以食偉哥
你太天真~~~~~~~~~~~~~~~
我想變番18歲~~~~~~~~~~~~~~~~~~係無可能既~~~~~~~~~~~~~~~生命先係最緊要~~~~~~~~~~~~
你以為睇緊電視節目~~~~~~~亞伯強姦妹妹~~~~~~~~~~~~根本亞伯LOOK野到起唔到頭~~~~~~~~~~~~~~~~~
現實生活中從來刑唔會有強姦案係亞伯強姦妹妹~~~~~~~~~~~~~~~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]