• 瀏覽: 120,113
  • 回覆: 104
原本約咗男朋友聽日去睇戲行街,而家已經咁大雨我就話不如唔好出街,大家自己留喺屋企抖吓
唔知係我講得唔好定係男朋友自私,男朋友話:咁呀你嚟我屋企咪得囉咁就得一個人出街啦,危險都係得一個人危險咋嘛
明知打風落雨仲堅持要我出街,原來係因為細佬女朋友聽日會上佢哋屋企,唔想輸畀細佬就堅持一係照出去睇戲一係就叫我上佢屋企
落大雨會好狼狽㗎嘛,佢同佢細佬仲叫我聽日上去之前睇吓可唔可以買埋嘢食上去,即係總共我要買4個人嘅嘢食上去?搞到而家我更加唔想去男朋友屋企囉!

引用:
原帖由 Alcloud 於 2022-6-30 11:21 發表
原本約咗男朋友聽日去睇戲行街,而家已經咁大雨我就話不如唔好出街,大家自己留喺屋企抖吓
唔知係我講得唔好定係男朋友自私,男朋友話:咁呀你嚟我屋企咪得囉咁就得一個人出街啦,危險都係得一個人危險咋嘛
明知打風落雨仲堅持要我出街,原來係因為細佬女朋友聽日會上佢哋屋企,唔想輸畀細佬就堅持一係照出去睇戲一係就叫我上佢屋企
落大雨會好狼狽㗎嘛,佢同佢細佬仲叫我聽日上去之前睇吓可唔可以買埋嘢食上去,即係總共 ...
唔識使細佬女友去買野? 一定要你買?兩兄弟又唔識落樓/ 嗌外賣?
究竟你係工人定女友

引用:
原帖由 Alcloud 於 2022-6-30 11:21 發表
落大雨會好狼狽㗎嘛,佢同佢細佬仲叫我聽日上去之前睇吓可唔可以買埋嘢食上去,即係總共 ...
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

嘩…仲未飛佢呀?

引用:
唔好放件自私垃圾出來害姐妹喎!男人可以教,上去前買梳蕉同藤條,包保你開開心心落樓。

未呀,未諗到分手理由

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2022-6-30 11:35 發表

唔識使細佬女友去買野? 一定要你買?兩兄弟又唔識落樓/ 嗌外賣?
究竟你係工人定女友
細佬女朋友咩都唔使做㗎,成日話佢仲細喎

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2022-6-30 12:07 發表

唔好放件自私垃圾出來害姐妹喎!男人可以教,上去前買梳蕉同藤條,包保你開開心心落樓。
我諗緊唔去囉,而家未打風已經咁大雨
聽日仲得了嘅

引用:
原帖由 Alcloud 於 2022-6-30 12:41 發表

未呀,未諗到分手理由
即係證明經過呢一年時間,上下靶關係已逆轉了~~

分手啦

引用:
咁條仔需要你去救火, 你咪張就吓囉, 下次佢又係幫返你.

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-6-30 13:10 發表

咁條仔需要你去救火, 你咪張就吓囉, 下次佢又係幫返你.
救咩火?見熱就隊自己個頭出去淋雨啦

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-6-30 12:48 發表

即係證明經過呢一年時間,上下靶關係已逆轉了~~
我覺得自己有主導權㗎!

引用:
原帖由 Alcloud 於 2022-6-30 13:17 發表

我覺得自己有主導權㗎!
喺呢區,大很把毒男都“覺得”自己係好男人嚟㗎!!!

當你工人咩

你男友不停比機會你開帖 你要感激佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]