• 瀏覽: 28,154
  • 回覆: 97
  • 追帖: 2
我女朋友由上星期開始就好古怪,約佢出街又話好累,約佢食飯又話要減肥,約佢就推三推四
平時女朋友一定要我星期六日陪佢出去行吓食嘢,佢咁樣我以為佢好累好唔舒服就叫佢多啲休息最多我買嘢去佢屋企畀佢食…
琴日終於見到我女朋友,一齊食晚飯,佢一除口罩我就覺得佢個樣有啲唔同,成個樣好唔自然
佢冇端端喺度照鏡,仲問我有冇覺得佢有咩唔同有冇靚咗,我照直話覺得佢而家個樣好唔自然好假
原來佢唔肯出街嗰幾日去咗跟啲朋友去打針落塊面度,話想塊面瘦啲
其實我女朋友原本唔係肥只係有少少包包面,我覺得冇必要去做醫美嚟整自己個樣…
仲要佢明知我會阻止佢所以佢唔肯話畀我知佢去整個樣,等打完同埋好返少少先見我
咁樣我覺得真係好有問題,覺得我女朋友好唔老實,而家我知道嘅得一次會唔會有啲係我唔知?

引用:
原帖由 娃娃舜 於 2022-6-28 10:21 發表
我女朋友由上星期開始就好古怪,約佢出街又話好累,約佢食飯又話要減肥,約佢就推三推四
平時女朋友一定要我星期六日陪佢出去行吓食嘢,佢咁樣我以為佢好累好唔舒服就叫佢多啲休息最多我買嘢去佢屋企畀佢食…
琴日終於見到我女朋友,一齊食晚飯,佢一除口罩我就覺得佢個樣有啲唔同,成個樣好唔自然
佢冇端端喺度照鏡,仲問我有冇覺得佢有咩唔同有冇靚咗,我照直話覺得佢而家個樣好唔自然好假
原來佢唔肯出街嗰幾日去咗 ...
中出即飛

引用:
原帖由 持久男 於 2022-6-28 10:32 發表

中出即飛
都唔知佢其他嘢真唔真…

引用:
原帖由 娃娃舜 於 2022-6-28 11:24 發表

都唔知佢其他嘢真唔真…
樓主都應該試過哂架啦再唔係下次試真D囉不過仲有冇下次先

引用:
執執佢去溝仔

引用:
原帖由 kwma 於 2022-6-28 14:46 發表

執執佢去溝仔
而家搞到塊面咁都唔知似乜

整少少唔妨 ;
但小心越整越多 , 戀成病態, 不能自拔 !

好難接受人造人,真係好唔自然。

打針瘦面又未至於叫整容,不過驚越打越多越變越膠。你真係要強硬d同佢講唔接受,如果唔係佢成世人流流長有排打,害左自己。

一整即飛

引用:
她有自由權

引用:
不滿可以分手

大改就米啦。。
微整形還可以接受。。

9成大改都死字一個。

接受唔到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]