• 瀏覽: 11,056
  • 回覆: 59
  • 追帖: 1
今日同一個男同事傾偈,佢已經40多歲,仍然單身,我問佢點解?佢話曾經拍過幾個女朋友都唔係好啱咁,自己個心唔係好相遷就佢哋,知女仔鍾意人氹,但係個心硬係唔想嘥心機氹佢哋,投入唔到,漸漸人大咗開始回憶,慢慢發覺原來個心仲留喺30年前第一個追嘅女仔度,一直念念不忘……

世界上係咪真係有咁長情嘅男仔?

引用:
原帖由 活潑跳脫的肥兔 於 2022-6-28 00:47 發表
今日同一個男同事傾偈,佢已經40多歲,仍然單身,我問佢點解?佢話曾經拍過幾個女朋友都唔係好啱咁,自己個心唔係好相遷就佢哋,知女仔鍾意人氹,但係個心硬係唔想嘥心機氹佢哋,投入唔到,漸漸人大咗開始回憶,慢慢發覺原來個心仲留喺30年前第一個追嘅女仔度,一直念念不忘……

唔出奇,男人比較長情

睇返你舊帖,係咪覺得你男朋友好兄弟會等你30年

引用:
原帖由 活潑跳脫的肥兔 於 2022-6-28 00:47 發表

食後不忘之味

引用:

唔係…佢見你係肥兔🐰…所以咁講…

引用:

唔通佢個個星期叫兩次雞又話你知咩

樓主唔好傷害男朋友
拒絕仆街兄弟啦

唔覺得囉

係,男人對唔係老婆/女朋友嘅女人,特別長情

引用:
原帖由 海邊捉西瓜 於 2022-6-28 07:09 發表
睇返你舊帖,係咪覺得你男朋友好兄弟會等你30年
No la... 30年喎,邊會諗到咁長遠呀,我要諗不如諗同我男朋友既將來好過啦!

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2022-6-28 07:23 發表

食後不忘之味
我同事話,那個念念不忘既女仔,最後係冇拍到拖嘅。

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2022-6-28 08:53 發表

唔係…佢見你係肥兔🐰…所以咁講…
唔會啦,對佢嚟講我只係一個靚妹,佢見我好奇訪問佢,佢懷緬 一下講下過去啫

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2022-6-28 08:54 發表

唔通佢個個星期叫兩次雞又話你知咩
在香討睇過咁多位男士既留言一段時間,我都開始理解男人角度,性同愛可以分開嘅,咁如果假設我男同事有去定期叫雞,理性上都可以話佢要解決個人需要,但心裏面真正掛住認真愛嘅,都仍然係30年前那個女仔……我可唔可以咁樣解釋呢?

同遮唔同柄

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]