• 瀏覽: 10,361
  • 回覆: 50
我有冷感及潔癖,試過尿道炎食藥搞左成個月先好番,令我唔想搞野而避開拍拖,覺得污糟,但生活上都想伴互相照顧下。我可以點?請私家看護嗎?

引用:
原帖由 madbeauty 於 2022-6-25 20:52 發表
我有冷感及潔癖,試過尿道炎食藥搞左成個月先好番,令我唔想搞野而避開拍拖,覺得污糟,但生活上都想伴互相照顧下。我可以點?請私家看護嗎?
想扮法入赤柱終身、三餐一叔正苦照

病痛的陰影
影響個人的情況
先治療心理上的障礙
宗教信仰亦可助妳精神及心靈安樂

引用:
原帖由 madbeauty 於 2022-6-25 20:52 發表
你想搵男人定女人? 有錢好辦事!

如果想搵個伴互相照顧,咪不妨搵,你坦白分享你狀況俾對方知,會珍惜你既就會體諒你同伴你走過艱難,而你覺得什麼污糟其實只係心理陰影,可能先搵下心理輔導吧。搵到伴既話相處耐d,慢慢產生愛既話自然對性既污穢感慢慢消退,就唔會咁抗拒,當然慢慢黎唔可以操之過急

引用:
原帖由 kwma 於 2022-6-26 00:35 發表

想扮法入赤柱終身、三餐一叔正苦照
坐監令你人生更精彩

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-6-26 13:16 發表

你想搵男人定女人? 有錢好辦事!
我無所謂其實,只要一個生活上的伴。
有錢老左請工人照顧。

引用:
原帖由 madbeauty 於 2022-6-26 18:31 發表

有錢老左請工人照顧。
咁,即係你已解決了問題。

請個菲傭

引用:
原帖由 madbeauty 於 26-6-2022 06:31 PM 發表

有錢老左請工人照顧。
第一次聽男女不拘純要伴😂
我都單身孤女一個,但其實要搵夾到一齊生活系很難的。我同家人一齊住左三十幾年,都一樣唔夾。可能因為我都有潔癖😂

引用:
拍拖未必一定要搞野既
搵D同情冇性趣志同道合既人囉
又或者係D伯父級半隻腳入左棺材既人

引用:
我女朋友都係咁所以好抗拒性,點解會咁?係心理陰影?

搵個性無能的,神交

引用:
原帖由 abc2103 於 2022-6-26 22:15 發表

我女朋友都係咁所以好抗拒性,點解會咁?係心理陰影?
女人個度有入有出,就好易發炎。陰道炎處理不好會搞到腎炎嫁。

引用:
原帖由 ladycici 於 2022-6-26 20:43 發表

第一次聽男女不拘純要伴😂
我都單身孤女一個,但其實要搵夾到一齊生活系很難的。我同家人一齊住左三十幾年,都一樣唔夾。可能因為我都有潔癖😂
搵個夾係難既,我系香港搵伴都夾唔到,我自己都有啲麻煩又潔癖又唔鐘被人搞被人入,試下外國人囉,佢地不拘小節啲,大方,接受程度高啲,可能易夾啲。不要放棄!

鍵盤翻頁
左右