• 瀏覽: 3,689
  • 回覆: 10
168咗4星期,我中間無減澱粉質,但啲人唔係話8個鐘可以任食㗎咩?唔知點解無瘦到囉!

引用:
原帖由 南求圓 於 2022-6-24 11:25 發表
168咗4星期,我中間無減澱粉質,但啲人唔係話8個鐘可以任食㗎咩?唔知點解無瘦到囉!
我同事6個月。。減左6.7kgs...話好開心😅我就忍唔到口

引用:
咁又唔好太過任食

我就係忍唔到口D朋友囉!行168已經好辛苦,日日10點幾個肚就響。同埋我好鍾意食麵包。

引用:
原帖由 富士山牛肉麵 於 2022-6-26 00:14 發表

咁又唔好太過任食
我都有食麵包薯片

引用:
從來無話過嗰8個鐘內可以任食。
唔控制飲食,一樣減唔到。
建議你做足功課先開始。

減肥要做到熱量赤字。

任食真唔真阿 應該唔係咁勁掛168 頂多係唔洗節食 飲食吸收都係要小心 特別係澱粉真係好易肥 一係減少吸收 一係食解脂酵素減少吸收 一係就乾脆界咗佢

引用:
會唔會因為知道得8個鐘食所以盡量吃多咗。進入身體熱多於支出,點會減到。

引用:
168做4星期都減唔到?

引用:
原帖由 晚間OLs 於 2022-6-25 17:08 發表

我同事6個月。。減左6.7kgs...話好開心😅我就忍唔到口
6星期十幾磅 成績唔錯

好似食嘅卡路里都唔可以太多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]