• 瀏覽: 5,446
  • 回覆: 52
  • 追帖: 2
提示: 違規內容已被屏蔽
追你嘅無耐力,好快完事。

引用:
原帖由 光芒創新的揮春 於 2022-6-23 19:57 發表
我今年29歲,女,單身5年,之前因性格不合而分手,話唔急搵對象就假
我做寫字樓工,月入22K,外表OK,會打扮,性格隨和
無咩嗜好,得閒跑下步

5年內有不少男仔追求,有啲條件都唔錯,我都有興趣
啲男仔都係朋友介紹,興趣班識等等

而全部都係認識幾日就開始約我出街,有啲去到2-3個禮拜
就送下禮物(有大有少,試過有CHANEL首飾),訊息KEEP 住傾
大部份1個月左右(有啲2-3個月)就表白, ...
好正常。
如果真係好鍾意好鍾意你,表白後被你咁樣拒絕,都或者有可能會再追;但如果只係有好感,正常都會走架喇,無謂花大家時間嘛。

你係Gay lo?

你條茂利究竟是有J定冇J?

點解個post好似post過既

引用:
原帖由 光芒創新的揮春 於 2022-6-23 19:57 發表
我今年29歲,女,單身5年,之前因性格不合而分手,話唔急搵對象就假
無咩嗜好,得閒跑下步

就送下禮物(有大有少,試過有CHANEL首飾),訊息KEEP 住傾
你套邏輯都幾有趕趣,標準香港人,極度自我中心你自己都識講啦,大佬呀,人地都係識得你1,2個月,朋友基礎都未有,就算人地對你有好感,都要比時間人地愛上你架,你又吊高黎賣拒絕人喎,人地只係對你有好感,未係愛上你架,真係咁多一見鍾情咩,你揀人,人揀你,男性的條件往往隨住年齡,事業有成,愈來愈好,但女性的條件就相反啦,貪你愈老愈有味道咩?自己檢討下啦

點解唔畀啲時間再收CHANEL禮物,
收咗要肉償架

引用:
無咩嗜好,得閒跑下步

咁5年前的ex, 識左幾耐先一齊呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]