• 瀏覽: 6,734
  • 回覆: 36
你點好仔都冇用,女人天性係感性動物,揀男人係講feeling,你好仔佢唔知咩!但佢就係對你冇feeling唔愛你!therefore你想媾到女一定要令佢對有feel!信我!

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-6-23 13:07 發表
你點好仔都冇用,女人天性係感性動物,揀男人係講feeling,你好仔佢唔知咩!但佢就係對你冇feeling唔愛你!therefore你想媾到女一定要令佢對有feel!信我!
自命嘅人係無能用的……信我!

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-6-23 13:07 發表
好仔唔係一開始就扮演好仔架。
有自知,自己唔係食女王,所以……

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-6-23 14:50 發表

好仔唔係一開始就扮演好仔架。
有自知,自己唔係食女王,所以……
想做時間管理大師但對象
相反, 自命好女仔咪...

只知男人不壞, 女人不愛, 女人中意有錢、風趣、刺激、夠型又大隻嘅男人!

引用:
咁點先可以令佢對你有feel呢?信你

一定係最後玩夠!冇人要!搵你埋單

引用:
原帖由 derrickt 於 2022-6-23 15:15 發表
只知男人不壞, 女人不愛, 女人中意有錢、風趣、刺激、夠型又大隻嘅男人!
洗唔洗要夠大條先呢咁?

引用:
有錢咪有feel囉,我話嘅!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 derrickt 於 2022-6-23 15:15 發表
後半部份正確,所有女人都喜歡有魅力外型性格吸引的男人,同壞無關,只係有條件的人,選擇多壞得起,男女一樣
條件平凡的人,根本冇人留意你壞唔壞

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-6-23 15:21 發表

洗唔洗要夠大條先呢咁?
呢樣係必須的

引用:
原帖由 果個默默的蝦仁 於 2022-6-23 15:59 發表

呢樣係必須的
仲要夠硬先惦

女30以下:
萬般皆虛假
唯有錢至真

女33+,
沒人在乎佢哋點諗了

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-6-23 15:21 發表

洗唔洗要夠大條先呢咁?
女人話同大條、大碌、大楸…無關, 中意你就算係牙籤、蜜糖腸仔、香蕉仔…都得!😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]