• 瀏覽: 21,654
  • 回覆: 74
發現阿爸最近迷上左威威,見到佢每次開facebook第一個post都係威威應援團既野
我問阿爸係咪鐘意左威威做左威威豬,佢竟然有少少面紅咁答係,佢覺得威威雖然依家紅左但仍然堅持佢既職業真係好勤力
阿媽原本洗緊碗聽到阿爸咁講,就走出黎問阿爸係咪講真
阿爸話:你有你睇Mirror我有我睇威威,我地冇衝突!

最後變成鏡粉同威威豬既戰爭,今朝出門口之前阿爸叫我收工去順豐站幫佢拎埋威威個攬枕先返屋企…
阿爸阿媽依家有自己想興趣係咪一件好事?我只希望屋企唔好越黎越多唔等洗既野

咁你老豆幫襯威威未?

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2022-6-23 10:41 發表
發現阿爸最近迷上左威威,見到佢每次開facebook第一個post都係威威應援團既野
我問阿爸係咪鐘意左威威做左威威豬,佢竟然有少少面紅咁答係,佢覺得威威雖然依家紅左但仍然堅持佢既職業真係好勤力

最後變成鏡粉同威威豬既戰爭,今朝出門口之前阿爸叫我收工去順豐站幫佢拎埋威威個攬枕先返 ...
銀髮經濟救港

臨老入花叢

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2022-6-23 10:41 發表

最後變成鏡粉同威威豬既戰爭,今朝出門口之前阿爸叫我收工去順豐站幫佢拎埋威威個攬枕先返 ...
收咗貨放張相來睇下

真係威力沒法擋

其實你阿爸係hehe!但父母逼佢結婚生仔

引用:

老來才hehe

引用:
原帖由 kwma 於 2022-6-23 13:31 發表

銀髮經濟救港
好彩呢排冇餐餐食豬肉

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2022-6-23 13:37 發表
臨老入花叢
估唔到阿爸會追男星…

引用:
原帖由 晚間古代美人 於 2022-6-23 13:38 發表

收咗貨放張相來睇下
你都想買?

引用:
原帖由 山櫻草 於 2022-6-23 14:57 發表
真係威力沒法擋
阿爸已為威威豬…

引用:
原帖由 誰事誰非2015 於 2022-6-23 15:00 發表
其實你阿爸係hehe!但父母逼佢結婚生仔
可能係欣賞佢姐

你老豆有無買個威威人型攬枕吉下威威PAT PAT

引用:
原帖由 生仔唔知仔心臟 於 2022-6-23 15:07 發表

估唔到阿爸會追男星…
你老豆想食大媽炸,咪天真驕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]