• 瀏覽: 8,231
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
因為生得矮174左右,行係條街好唔開心,
日日都幾乎想自殺,去到邊都幾乎最矮係我,請問有無兩吋底5cm左右既鞋,著左又方便運動既鞋,因為平時喜歡跑動

條j有冇174mm,可以互補長短。

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-6-22 18:15 發表
條j有冇174mm,可以互補長短。
身無長物

如果164就話灰,我地南方人有174可以啦!

引用:
原帖由 美麗的邂逅 於 2022-6-22 19:40 發表
如果164就話灰,我地南方人有174可以啦!
而家178先係中間位,無180都肯定覺得自己矮,講真心唔係玩野,
我好多時同女差唔多高 或者矮過,有時係條街我係矮到驚,始終克服唔到用左10幾年時間都接受唔到,
如果著高少少會好d......

冇線都大把哈比人藝人啦條脷得就冇所謂啦!

引用:
原帖由 jasonlam 於 2022-6-22 18:09 發表
日日都幾乎想自殺,去到邊都幾乎最矮係我,請問有無兩吋底5cm左右既鞋,著左又方便運動既鞋,因為平時喜歡跑動
174 仲矮?

174唔算矮 正常啦 

我165,但我有其他優點,我接受,冇絕望。

不喜歡女人所以沒有影響,我也很多男生喜歡我

正常啦

引用:
原帖由 jasonlam 於 2022-6-22 18:09 發表
著Nike air max 720 球鞋,內有3.8cm厚鞋墊,著左大約可以高3.5cm 症右

5cm 增高鞋 容易拗柴架,萬一對腳出事你就會後悔

大把有錢佬/主角都係矮仔啦傻仔,你睇卡通片好多主角通常都係矮仔,高佬通常企係後面做配角陪襯做佈景版

樓主樣衰又賴矮,靚仔就算得160都大把女

引用:
原帖由 jasonlam 於 2022-6-22 19:47 發表

而家178先係中間位,無180都肯定覺得自己矮,講真心唔係玩野,
我好多時同女差唔多高 或者矮過,有時係條街我係矮到驚,始終克服唔到用左10幾年時間都接受唔到,
如果著高少少會好d......
好似印度有啲醫生係可以幫人増高,你可以去試吓

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]