• 瀏覽: 54,025
  • 回覆: 3,496
  • 追帖: 4
+9
引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 12:12 發表

你揀人,人哋也揀你!各自以自身條件去揀人啲!
係呀,每個人都係平等,只係想揾個對的人

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-22 17:48 發表
同佢分開左差不多2年,偶然重會諗反起好多以前開心甜蜜既事

我同佢係在網上識,傾得好開心,對佢印象都好好,因為我地一班人群組,同個姊妹私聊傾開佢,偶然見到佢既相片,我心目中好靚仔,終於有日大家約出黎飯聚,第一次見佢同相片一樣,完全無P圖,佢唔係花弗那種,係正正常常,五觀端正,見到佢真係一見鐘情

好快我地真係拍拖,成日去旅行去玩,那時佢剛30,大我8年,我第一次都係比左佢,好快已經2公婆咁,好sw ...
人之常情

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 12:24 發表

男人就係,女人就快叫中女了
依家都30,40歲才結婚

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 12:36 發表

係呀,每個人都係平等,只係想揾個對的人
不過,本人面皮夠厚,都係向難度挑戰,唔靚的唔追😊,唔理佢是什麼家底🤔

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-22 17:48 發表

我同佢係在網上識,傾得好開心,對佢印象都好好,因為我地一班人群組,同個姊妹私聊傾開佢,偶然見到佢既相片,我心目中好靚仔,終於有日大家約出黎飯聚,第一次見佢同相片一樣,完全無P圖,佢唔係花弗那種,係正正常常,五觀端正,見到佢真係一見鐘情

好快我地真係拍拖,成日去旅行去玩,那時佢剛30,大我8年,我第一次都係比左佢,好快已經2公婆咁,好sw ...
分左手仲會經常約出黎打友誼波

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 12:47 發表

依家都30,40歲才結婚
你?

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 12:49 發表

不過,本人面皮夠厚,都係向難度挑戰,唔靚的唔追😊,唔理佢是什麼家底🤔
原來你係男人

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 12:53 發表

你?
依家普遍是

引用:

香討無真正sis,個個sis都係男人扮出嚟呀

sorry,誤導咗你以為我係女人?

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2022-6-23 12:55 發表

香討無真正sis,個個sis都係男人扮出嚟呀
我知,我都有睇過唔小,都係愛情區,呢度好似正常D,所以我先在這里出post

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 12:56 發表
sorry,誤導咗你以為我係女人?
女人心事區我就當係女人,係咪好天真?哈哈

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 12:58 發表

我知,我都有睇過唔小,都係愛情區,呢度好似正常D,所以我先在這里出post
愛情區同女人心事區咪又係香討😒😒😒😒

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 12:59 發表

女人心事區我就當係女人,係咪好天真?哈哈
你都幾易俾人呃喎🤔

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2022-6-23 13:01 發表

愛情區同女人心事區咪又係香討😒😒😒😒
咁你覺得我係男人定女人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]