• 瀏覽: 54,023
  • 回覆: 3,496
  • 追帖: 4
+9
引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 10:03 發表

應該是開放嘅行為出事!外面你必須收斂你的行為,在家裡你已做得非常出色,相信現在
嘅男朋友或老公,必定喜歡呀!
我外表叫ok, 有人撩我明知佢目的,我都唔會接受,而且我在出面好檢點,唔會發姣咁,只會對任佢咁,但呢D都係情趣

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 11:27 發表

我外表叫ok, 有人撩我明知佢目的,我都唔會接受,而且我在出面好檢點,唔會發姣咁,只會對任佢咁,但呢D都係情趣
咁你前度走寶啦!你要返工嗎?

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 10:11 發表

你還算清醒,分辨是非!
冇修養的人,即粗人,
你還留戀?
莫非男人越壞女人越愛,
又或者捨不得🐟水之歡🤔
我識佢果陣唔係咁,好君子,好有修養,係疫情之後佢失業慢慢先變,如果係粗人,比著佢幾靚仔我都唔會接受

留戀……其實可能我22歲就同佢,唔計霧水佢都叫係我初戀,今日佢有冇壞我就唔敢包

魚水之歡或者我都承認,我第一次都係比佢,之後磨合左一段時間已經去到另一個境界,有時我重話佢對我唔夠鹹濕,成日撩佢、引佢,不過所有既大家都共識係情趣,我也只會對佢係咁

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-6-23 10:24 發表
正常都刪晒啦,你就ON99諗住佢,但人地已經攬住第2條女
我地既經歷,外人係唔會明白

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-6-23 10:27 發表
邊有人拍拖條女比晒首期,講出黎比其他姐妹聽都比人笑到面黃
正宗食軟飯,都唔知你鐘意佢D咩
我覺得無問題,佢無錢咁點?我又唔係港女要計到盡,層樓又無佢個名

引用:
原帖由 持久男 於 2022-6-23 10:52 發表

介意d咩...小心佢借d意問你借錢仲好啦...你咁細個就有層樓...識得玩隨時可以cup多層出黎
層樓其實係我爸爸當比我做嫁妝,我又唔想要佢地D錢,就問佢地借,而家租左出去,每個月既租金我都比晒佢地

如果佢係咁,根本唔會分手啦,另外我唔係出黎玩,自己都有能力

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2022-6-23 11:06 發表

感情上,感覺上既野真係好難講....
天係要比你遇上既...你想閃都唔得啦...
我自己就比較係隨緣既人....
我而家都係隨緣

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2022-6-23 11:20 發表
樓主chail 可能只係分手呢2年還未找到個合適既伴侶. 宜家有感而發既....
感情既野...有時真係當局者迷 , 旁人點樣講都係唔聽入耳的. 
Chail應該都算係清醒既...起碼宜家都唔會再點搵佢ex....
希望佢快d遇到個合適既人啦....
多謝你呀

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 11:31 發表

咁你前度走寶啦!你要返工嗎?
我做既係家族生意

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 11:40 發表

我識佢果陣唔係咁,好君子,好有修養,係疫情之後佢失業慢慢先變,如果係粗人,比著佢幾靚仔我都唔會接受

留戀……其實可能我22歲就同佢,唔計霧水佢都叫係我初戀,今日佢有冇壞我就唔敢包

魚水之歡或者我都承認,我第一次都係比佢,之後磨合左一段時間已經去到另一個境界,有時我重話佢對我唔夠鹹濕,成日撩佢、引佢,不過所有既大家都共識係情趣,我也只會對佢係咁
住我隔離兩公婆,女嘅是潮女,是一名美女,
但老公是一名剪髪佬!每隔兩星期左右,
就打一次交,杯碟交錯!有一次女過嚟同我哋
呻,佢好愛佢老公,佢老公那方面好利害,
令佢捨不捨得走!
我哋聽完,無語🤫

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 11:53 發表

我做既係家族生意
有貌有財,是否還欠內函?

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 11:49 發表

層樓其實係我爸爸當比我做嫁妝,我又唔想要佢地D錢,就問佢地借,而家租左出去,每個月既租金我都比晒佢地

如果佢係咁,根本唔會分手啦,另外我唔係出黎玩,自己都有能力
咁你自己就繼續供層樓唔係話你出黎玩呀...係可以一層樓變兩層樓呀

佢當時失業 無錢 層樓又係妳俾首期
有些男人真係接受唔到自己咁無用 又或者真係面子問題
要睇真一個男人 唔好睇順景個時 逆景佢點處理才反映佢真性情 懷念當然美好 但現實係殘酷 妳應該慶幸自己分手正確

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 11:54 發表

住我隔離兩公婆,女嘅是潮女,是一名美女,
但老公是一名剪髪佬!每隔兩星期左右,
就打一次交,杯碟交錯!有一次女過嚟同我哋
呻,佢好愛佢老公,佢老公那方面好利害,
令佢捨不捨得走!
我哋聽完,無語🤫
哈哈…… 呢D就真係姣女人,我係要有愛先有性,有愛無性就唔得,男人一打女人就唔使要

其實舊年朋友介紹左個男仔我識,話返教會,講真都唔差,幾好仔,就膽粗粗同佢去一次街,我都比左D暗示佢,佢好似完全feel唔到,重有好多小事比我睇到佢係個完全無情趣既人……拜拜

其實對你好是否緊要過靚仔同有錢,到你年紀大時你會有答案!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]