• 瀏覽: 46,356
  • 回覆: 2,432
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 08:04 發表

1516,似會有大結局🤔
你1516既意思係咩

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 08:08 發表

假設佢冇女朋友,而你也未有男朋友,
大家冇仇冇怨,基於異性相吸,隔一段時間,
你哋必會心思再相聚!
無仇無怨……或者你講得岩,不過我同佢一齊時,其實大家都有擔心對方會出現第三者,尤其係佢,成日會因為呢D扮嬲搞我,我又好鐘意同享受,覺得嗰刻佢好man又係情趣,以後有無機會我都唔敢講,但最小佢一定唔好再做地產先

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 08:41 發表

你1516既意思係咩
心大心細,欲斷難斷,做事不夠果斷嘅意思🤫

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 09:06 發表

心大心細,欲斷難斷,做事不夠果斷嘅意思🤫
其實斷左,我只係懷念同佢最好既時間,今日我都仍然記得我地好多紀念日子,不過現實係一見到佢地產個款,佢已經跌到低點,以往可能係我人生最開心既日子,或者只能藏在心裡回味,我都希望遇到新既

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 09:00 發表

無仇無怨……或者你講得岩,不過我同佢一齊時,其實大家都有擔心對方會出現第三者,尤其係佢,成日會因為呢D扮嬲搞我,我又好鐘意同享受,覺得嗰刻佢好man又係情趣,以後有無機會我都唔敢講,但最小佢一定唔好再做地產先
看你早前自我表述,你外表優秀亮麗,
好嘢必定吸引異性。再加上你的行為
給人感覺是開放的,喜歡交朋友的人,
這也難怪你男朋友呷醋。但不知你自己
有沒有內函🤔,呢方面過客是不知的,
當你男朋友知道了,相信佢會對你真心!

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 09:16 發表

其實斷左,我只係懷念同佢最好既時間,今日我都仍然記得我地好多紀念日子,不過現實係一見到佢地產個款,佢已經跌到低點,以往可能係我人生最開心既日子,或者只能藏在心裡回味,我都希望遇到新既
職業不分貴賤,能發揮專長就好。
你叫佢做金融?做其他寫字樓工,
佢未必能應付到!到
至於言行?睇個人修養!

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 09:18 發表

看你早前自我表述,你外表優秀亮麗,
好嘢必定吸引異性。再加上你的行為
給人感覺是開放的,喜歡交朋友的人,
這也難怪你男朋友呷醋。但不知你自己
有沒有內函🤔,呢方面過客是不知的,
當你男朋友知道了,相信佢會對你真心!
我承認你既睇法,係有好多異性追求,我D朋友都話其實我可以收好多兵,不過我最憎呢D,我開放但只會給我愛既男人,不過就算係咁,我同佢都磨合左一段時間先會咁,最好既時候,我地溶為一體,佢放工累了,我可以同佢沖涼,可以攬住佢錫住佢直至佢瞓著,佢唔舒服我接佢放工,佢手緊時出去玩都係我比,我覺得呢D先係愛情,無分彼此

引用:
原帖由 專神 於 2022-6-23 09:22 發表

職業不分貴賤,能發揮專長就好。
你叫佢做金融?做其他寫字樓工,
佢未必能應付到!到
至於言行?睇個人修養!
我知道職業無分貴賤,我愛佢就算佢職業係低下層都無問題,我愛既係佢既人,唔係佢既職業,但地產,金融呢D,十個十個都係賤人,呃神騙鬼,我都聽過佢同同事講電話,粗口賤話已經唔計,話聽日一定要屈到條xx 買……,呢D咪就係我最唔鐘意既收養,我同佢一齊從來唔會在街發脾氣,就算嬲都只係唔出聲,大吵大鬧都好小,因為我好憎人咁,所以我警惕自己唔會

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 09:43 發表

我承認你既睇法,係有好多異性追求,我D朋友都話其實我可以收好多兵,不過我最憎呢D,我開放但只會給我愛既男人,不過就算係咁,我同佢都磨合左一段時間先會咁,最好既時候,我地溶為一體,佢放工累了,我可以同佢沖涼,可以攬住佢錫住佢直至佢瞓著,佢唔舒服我接佢放工,佢手緊時出去玩都係我比,我覺得呢D先係愛情,無分彼此
應該是開放嘅行為出事!外面你必須收斂你的行為,在家裡你已做得非常出色,相信現在
嘅男朋友或老公,必定喜歡呀!

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 09:56 發表

我知道職業無分貴賤,我愛佢就算佢職業係低下層都無問題,我愛既係佢既人,唔係佢既職業,但地產,金融呢D,十個十個都係賤人,呃神騙鬼,我都聽過佢同同事講電話,粗口賤話已經唔計,話聽日一定要屈到條xx 買……,呢D咪就係我最唔鐘意既收養,我同佢一齊從來唔會在街發脾氣,就算嬲都只係唔出聲,大吵大鬧都好小,因為我好憎人咁,所以我警惕自己唔會
你還算清醒,分辨是非!
冇修養的人,即粗人,
你還留戀?
莫非男人越壞女人越愛,
又或者捨不得🐟水之歡🤔

正常都刪晒啦,你就ON99諗住佢,但人地已經攬住第2條女

邊有人拍拖條女比晒首期,講出黎比其他姐妹聽都比人笑到面黃
正宗食軟飯,都唔知你鐘意佢D咩

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-22 23:30 發表

無呀,買果陣佢一毫子都無出,得我自己名,佢無介意
介意d咩...小心佢借d意問你借錢仲好啦...你咁細個就有層樓...識得玩隨時可以cup多層出黎

引用:
原帖由 chail 於 2022-6-23 08:40 發表

當日我對佢係一見鐘情那種,我估以後好難會再有呢種感覺,我都希望有,如果遇到我估好快結婚……哈哈
感情上,感覺上既野真係好難講....
天係要比你遇上既...你想閃都唔得啦...
我自己就比較係隨緣既人....

樓主chail 可能只係分手呢2年還未找到個合適既伴侶. 宜家有感而發既....
感情既野...有時真係當局者迷 , 旁人點樣講都係唔聽入耳的. 
Chail應該都算係清醒既...起碼宜家都唔會再點搵佢ex....
希望佢快d遇到個合適既人啦....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]