• 瀏覽: 26,999
  • 回覆: 477
  • 追帖: 1
+9
之前係微信附近的人, 識左個自稱美甲既四十幾中女(我都差唔多年紀), 傾傾下幾啱傾,
就撩佢夜晚一齊去食飯睇戲咁, 條女話想去唱K但無腳, 咁我話陪佢....

夜晚出黎到左相約位置, 條女仲要我影位置相比佢睇, 驚死我玩佢咁,
到左真人個樣同圖似3成, 美圖秀秀真厲害!
跟住一齊去卡拉OK, 入房坐佢點晒最貴既野食, 食完又唱下歌,
睇佢個樣怪怪地, 又不斷禁手機咁, 最後食完唱左幾首歌, 佢就羅返手袋話去廁所,
去完就好耐都唔見應, 諗住微信問下佢, 被佢拉黑埋~~

x, 唔係咁老土呀? 怕我問佢夾返錢? 埋單六舊水每人三舊水都比唔起?
而家啲大媽認真惡頂!!!

點解會咁Cheap架?~~

係咪微信啲大媽都中意出黎呃飲呃食然後借尿循?
好樣衰喎!

你在K房有冇抽水???

引用:
原帖由 ckwong997 於 2022-6-22 11:17 發表
好樣衰喎!
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

你又何嘗唔係呃蝦條吖~~

技不如人仲要開帖怨人…

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2022-6-22 11:18 發表
你在K房有冇抽水???
無, 佢坐到去點歌機果度起晒鋼咁, 仲有望到佢個樣都抽唔落....

引用:
原帖由 ckwong997 於 2022-6-22 11:13 發表
有冇即場插佢呀?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-6-22 11:21 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=3&tid=28036430&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

你又何嘗唔係呃蝦條吖~~

技不如人仲要開帖怨人…
無諗住呃佢蝦條呀, 但呢條大媽太cheap了!

引用:
原帖由 人若流水 於 2022-6-22 11:23 發表

有冇即場插佢呀?
無呀, 唱唱下聞到有陣陣臭蟹味即時無晒胃口~~~

引用:
原帖由 ckwong997 於 2022-6-22 11:12 發表
上個禮拜係微信附近的人, 識左個自稱美甲既四十幾中女(我都差唔多年紀), 傾傾下幾啱傾,
就撩佢夜晚一齊去食飯睇戲咁, 條女話想去唱K但無腳, 咁我話陪佢....

夜晚出黎到左相約位置, 條女仲要我影位置相比佢睇, 驚死我玩佢咁,
到左真人個樣同圖似3成, 美圖秀秀真厲害!
跟住一齊去卡拉OK, 入房坐佢點晒最貴既野食, 食完又唱下歌,
睇佢個樣怪怪地, 又不斷禁手機咁, 最後食完唱 ...
咁賤玩失蹤?呃三百幾

引用:
原帖由 ckwong997 於 2022-6-22 11:13 發表
認清楚佢真面目都好,費事日後俾佢呃一大筆。

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2022-6-22 11:18 發表
你在K房有冇抽水???
乾塘冇水抽

引用:
原帖由 ckwong997 於 2022-6-22 11:17 發表
好樣衰喎!
大媽靚唔靚?

引用:
原帖由 ckwong997 於 2022-6-22 11:22 發表

無, 佢坐到去點歌機果度起晒鋼咁, 仲有望到佢個樣都抽唔落....
即係唔靚啦,咁嗰時即刻走就唔使損失六百幾。

引用:
原帖由 chokyoung 於 2022-6-22 11:29 發表

咁賤玩失蹤?呃三百幾
係呀,賤到無人有!而家啲微信大媽質素勁低劣!
各位男板友要小心中伏哦!
三舊水都比唔起唔好出黎食飯唱K啦!刁!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]