• 瀏覽: 29,355
  • 回覆: 168
  • 追帖: 2
之前親戚話介紹個男仔比我識約左幾次終於約到食飯咁岩佢話個日放假所以第一次食飯係約食lunch, 第一次食飯唔想食貴野又唔想好寒酸所以約左去間西餐到食lunch
老實講個男仔外表都唔差, 身高我估都有175左右, 只講外表應該都有80分, 加埋佢都幾健談會自己搵野傾又會問下我個位大唔大風, 所以我對佢既第一印象都幾好

但上天真係公平, 外表好就一定會有d缺點, 睇menu 個陣佢見到有巨大雞脾揀, 佢已經話呢個價錢 ($60左右) 既巨大雞脾唔知有幾巨呢..
心諗 唔通比隻火雞脾咁大隻你咩
佢個巨大雞脾到左佢不斷讚嘆隻脾真係好大隻, 好啦我承認呢下又覺得佢有少少可愛, 話晒一個成年男子會因為隻雞脾大隻而開心都幾cute既

最大致命傷就係, 佢食相都幾樣衰可以用狼吞虎嚥黎形容, 食雞脾我都唔太介意人係餐廳到拎起隻脾黎食, 但佢要扮野用刀切又切到勁大舊塞入口, 最重要係佢mark大口個個樣加翻晒白眼咁真係好醜..
食到去個雞脾較位, 佢仲要將隻脾飛落我個身到!!!!!!!
冇打算拎紙巾比我抹都算, 仲要話晒左淨低d肉, 唔好意思都要講聲掛?????
冇本事切到好心就拎起黎食啦, 切黎食都食到咁樣衰真係衰過成隻拎黎咬呀

不論男女, 真係唔該明知自己食相唔好睇就唔好約異性第一次食飯就食雞脾!!!

黑名單左佢未呀

第一次約會,應該去 M 記

引用:
原帖由 持久男 於 2022-6-22 10:08 發表
黑名單左佢未呀
最盡做普通朋友

引用:
原帖由 粉紅色炸彈 於 2022-6-22 10:12 發表
第一次約會,應該去 M 記
可能佢食包個食相都係咁樣衰..

引用:
原帖由 唔鬧得 於 2022-6-22 10:15 發表

最盡做普通朋友
但係人地可能唔係咁諗喎

引用:
原帖由 唔鬧得 於 2022-6-22 09:59 發表
之前親戚話介紹個男仔比我識約左幾次終於約到食飯咁岩佢話個日放假所以第一次食飯係約食lunch, 第一次食飯唔想食貴野又唔想好寒酸所以約左去間西餐到食lunch
老實講個男仔外表都唔差, 身高我估都有175左右, 只講外表應該都有80分, 加埋佢都幾健談會自己搵野傾又會問下我個位大唔大風, 所以我對佢既第一印象都幾好

但上天真係公平, 外表好就一定會有d缺點, 睇menu 個陣佢見到有巨大雞 ...
嫌三嫌四, 識女仔要係人品好, 講嘢啱聽, 互相尊重, 聽話脾氣好, 大方唔小器, 使錢識慳儉, 無性病, 唔係性冷感, 搞嘢合作, 身材樣貌過得去就算.

引用:
原帖由 昨夜星光 於 2022-6-22 10:38 發表

嫌三嫌四, 識女仔要係人品好, 大方唔小器, 講嘢啱聽, 身材樣貌過得去就算.
所以呢?? 你有你要求, 我有我要求, 何況我又唔係想識你

引用:
原帖由 持久男 於 2022-6-22 10:16 發表

但係人地可能唔係咁諗喎
我係咁諗, 佢點諗就佢慢慢諗啦

兩個男人食野冇所謂啦

引用:
原帖由 唔鬧得 於 2022-6-22 10:41 發表

我係咁諗, 佢點諗就佢慢慢諗啦
咁下次約食飯就約食自助餐啦等佢知難而退

引用:
原帖由 唔鬧得 於 2022-6-22 10:40 發表

所以呢?? 你有你要求, 我有我要求, 何況我又唔係想識你
睇你個用戶名就知咩料.

引用:
原帖由 持久男 於 2022-6-22 10:51 發表

唔啱就咪玩人啦. 浪費別人時間, 損人不利己.

引用:
原帖由 AABB999 於 2022-6-22 10:49 發表
兩個男人食野冇所謂啦
就算兩個男人食飯, 飛左成隻雞脾落人地到都應該講句唔好意思掛

引用:
原帖由 持久男 於 2022-6-22 10:51 發表

唔好啦, 仲要同佢食貴野, 唔好晒大家錢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]