• 瀏覽: 8,501
  • 回覆: 46
比起亞洲女人,唔知點解覺得鬼妹更有吸引力
可惜自己英文差,玩apps識鬼妹都係幾句起幾句止
就算好彩約到出黎,講幾句就口啞啞,搞到佢都無癮
有冇方法打救我?

下次一開始就同鬼妹講「I want to sing a song for you 」
鬼妹通常會問「What song ?」
你就話「Do you wanna make love」

直接啲 make love ok?

引用:
原帖由 花芯蘿蔔 於 2022-6-20 16:27 發表
有冇方法打救我?
會奶肯奶就得啦,洗鬼職英文咩

引用:
原帖由 果個默默的蝦仁 於 2022-6-20 17:35 發表
下次一開始就同鬼妹講「I want to sing a song for you 」
鬼妹通常會問「What song ?」
你就話「Do you wanna make love」
你呢招惦

my penis is ten inch long ,may i fuck you?

引用:
有冇方法打救我?
用Body Language

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-6-20 19:08 發表
my penis is ten inch long ,may i fuck you?
樓主發音不準,令人誤會。

引用:
原帖由 常磐莊吾 於 2022-6-20 19:16 發表

樓主發音不準,令人誤會。
問鬼妹:how long are you?😁

引用:
有冇方法打救我?
去識印印學英文先

太鬆

鐘情有棍既鬼妹?

Oh yes, I'm coming

鬼妹只繫結婚前比較索,婚后變化太大。。。

話個秘密你知 鬼妹係多數睇唔起亞洲男人 除非你生得好靚仔又好大隻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]