• 瀏覽: 4,925
  • 回覆: 25
同個TB玩得好埋 佢係好charm幾靚仔果種 幾多女都會留意住佢 佢都只係會揀人傾計
咁佢係好多人面前都係只會同我傾計同我玩 都會有d身體接觸 會係好多人面前望實我 打眼色 已經開始有人知道左我同佢d野 我都唔敢話太張揚 只會係暗角先多左身體接觸 同勁近對望
多人經過時我走開 佢都會叫我唔好走 係到等佢
佢對我先會有身體接觸 同笑到好sweet咁 始終第一次比tb吸引到 唔知其實佢點諗?

問清楚自己喜歡男人定女人先

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-19 21:12 發表
同個TB玩得好埋 佢係好charm幾靚仔果種 幾多女都會留意住佢 佢都只係會揀人傾計
咁佢係好多人面前都係只會同我傾計同我玩 都會有d身體接觸 會係好多人面前望實我 打眼色 已經開始有人知道左我同佢d野 我都唔敢話太張揚 只會係暗角先多左身體接觸 同勁近對望
多人經過時我走開 佢都會叫我唔好走 係到等佢
佢對我先會有身體接觸 同笑到好sweet咁 始終第一次比tb吸引到 唔知其實佢點諗?
你鍾意佢?

引用:
原帖由 ksuccess 於 2022-6-28 22:19 發表

你鍾意佢?
係 有man既一面 又有女既嫵媚 
但佢對我唔係話好溫柔 中意扯我埋佢身邊攬住 有d霸度總裁feel 樣又靚仔又識打扮

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-29 20:36 發表

係 有man既一面 又有女既嫵媚 
但佢對我唔係話好溫柔 中意扯我埋佢身邊攬住 有d霸度總裁feel 樣又靚仔又識打扮
靚仔就夠啦,你應該好開心呀。

引用:
原帖由 ksuccess 於 2022-6-29 20:46 發表

靚仔就夠啦,你應該好開心呀。
冇諗過佢會鐘意我 佢大把女中意佢

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-29 20:48 發表

冇諗過佢會鐘意我 佢大把女中意佢
可能你都應該幾靚女,所以佢睇中你。

引用:
原帖由 ksuccess 於 2022-6-29 20:51 發表

可能你都應該幾靚女,所以佢睇中你。
咁我真係唔知 一開始我同佢傾2句 佢就開始留意我  
對我先會有身體接觸 我都想問佢中意我d咩
佢身邊應該唔小靚女 tb揀親既女都唔差

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-29 21:01 發表

咁我真係唔知 一開始我同佢傾2句 佢就開始留意我  
對我先會有身體接觸 我都想問佢中意我d咩
佢身邊應該唔小靚女 tb揀親既女都唔差
或者你比其他人好

引用:
原帖由 ksuccess 於 2022-6-29 21:02 發表

或者你比其他人好
咁佢先知 佢話我細細粒 中意白淨同瘦 乖乖咁 
唔係話驚艷果種

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-29 21:14 發表

咁佢先知 佢話我細細粒 中意白淨同瘦 乖乖咁 
唔係話驚艷果種
佢高唔高大?

引用:
原帖由 ksuccess 於 2022-6-29 21:15 發表

佢高唔高大?
佢唔算高呀 咁都好呀 我反而怕太高

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-29 21:25 發表

佢唔算高呀 咁都好呀 我反而怕太高
明白,咁應該好匹配。

引用:
原帖由 ksuccess 於 2022-6-29 21:28 發表

明白,咁應該好匹配。
差唔多啦 公司d仔都同佢差唔多高啫

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-29 21:31 發表

差唔多啦 公司d仔都同佢差唔多高啫
即係你公司啲男仔,個個都唔會高頭大馬?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]