• 瀏覽: 21,144
  • 回覆: 127
  • 追帖: 4
本主題由 nc99999 於 2022-6-25 10:27 移動
佢話每月畀一萬五千蚊她,佢話其實好少,平均每日都只是五百蚊,包煮三餐住家菜,會打掃屋企,洗衫熨衫,仲可以幫我按摩同開心開心之類。

咁佢即是食了我一半人工。

佢話有剩會儲起來,將來結婚用。

本來諗住大家搬出來住方便親熱,晚晚有女攬住瞓覺,估唔到女友把件事攪到咁複雜。

仲敢唔敢要求同居呀?

引用:
原帖由 Choijarbo 於 2022-6-18 12:24 發表
佢話每月畀一萬五千蚊她,佢話其實好少,平均每日都只是五百蚊,包煮三餐住家菜,會打掃屋企,洗衫熨衫,仲可以幫我按摩同開心開心之類。

本來諗住大家搬出來住方便親熱,晚晚有女攬住瞓覺,估唔到女友把件事攪到咁複雜。

仲敢唔敢要求同居呀?
吃藥

引用:
原帖由 Choijarbo 於 2022-6-18 12:24 發表

仲敢唔敢要求同居呀?
你唔能識還價㗎!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-6-19 05:30 發表

你唔能識還價㗎!?
你教人講價最叻,但你同琛水埗啊嬸150蚊都講價,你有無諗過人地個d辛苦錢黎

想食免費餐?有都未輪到你!唔畀錢邊有西吊

引用:

仲敢唔敢要求同居呀?
15000好濕碎,一於大佢多1萬,俾夠25000!!!

我每月比7成人工老婆,錦你食自己一毛錢都不用出,冇用男人點取老婆

引用:
原帖由 kwma 於 2022-6-18 13:45 發表

吃藥
你說
生仔結婚 15000
單結婚     10000
單同居       5000

$15000 包咁多嘢,好超值,你唔啱可以介紹俾我識

親熱有代價
食嘢要俾錢

$15000仲包晚晚有閪屌 直情係超值

引用:

仲敢唔敢要求同居呀?
一夜夫妻百二蚊、點計

即俾啦!咁少錢!

引用:
原帖由 bibu163 於 2022-6-23 20:01 發表
$15000 包咁多嘢,好超值,你唔啱可以介紹俾我識
你太年輕了,開頭都有以上服務.既,但不到一個月:好累、街市好多次變態佬、所以唔方便買餸、總之唔想煮、叫外賣啦 外賣到邊個找數 ?你知的~ 所有家務?按摩?你做就差不多,
你 發爛同佢計什麼承諾萬五蚊包任何服務?佢又用女人絕招: 你係咪男人嚟㗎咁都同女人計?

以上真正最懷疑人生+ 最大疑問 係:有淨會儲起第日結婚用
分手走頭佢只會諗少少$, 未夠填補佢的所謂損失,什麼損失?
我唔知,+冇人知
總之結論千祈唔好為咗衰咸濕而自掘墳墓

引用:

仲敢唔敢要求同居呀?
條女要求都好正常同合理.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]