• 瀏覽: 2,882
  • 回覆: 16
本身同ex分左手幾年 中間冇再拍拖 亦都冇遇到個令我心動既人 近排識左個TB 佢真係幾靚仔 又識打扮 日日見住 同佢好快玩熟左 識落發現佢佢心地幾善良 同正直
平時又好識氹我開心 又唔會亂抽水 只會搭下膊頭咁 開始以為佢好串 好難相處果種 紋身炸晒對手
佢成日話返我 女仔把口唔好咁唔好咁衰 所以佢其實比我仲識處事 佢同我識既其他TB唔同 唔會懶勁同扮串

而家玩到好埋 唔知發展落去會點 佢經常望實我 應該都係觀察緊我係咩人 我發現自己原來係接受到tb 比著以前我一定唔可以 鐘意一個人 性別唔重要 我比較鐘意心靈上溝通多

有冇人試過同tb拍拖? 冇都可以傾下

性別真係唔重要,D基佬有時係男有時又係女。

你自己都有J知唔知?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-17 21:05 發表
本身同ex分左手幾年 中間冇再拍拖 亦都冇遇到個令我心動既人 近排識左個TB 佢真係幾靚仔 又識打扮 日日見住 同佢好快玩熟左 識落發現佢佢心地幾善良 同正直
平時又好識氹我開心 又唔會亂抽水 只會搭下膊頭咁 開始以為佢好串 好難相處果種 紋身炸晒對手
佢成日話返我 女仔把口唔好咁唔好咁衰 所以佢其實比我仲識處事 佢同我識既其他TB唔同 唔會懶勁同扮串

而家玩到好埋 唔知發展落去會點 佢 ...
鐘意一個人 性別唔重要

同啲基佬嘅思維好近…

位置唔重要,前面嗰個拮,後面嗰個亦得……拮咗~~…

磨豆腐

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-6-17 22:27 發表

鐘意一個人 性別唔重要

同啲基佬嘅思維好近…

位置唔重要,前面嗰個拮,後面嗰個亦得……拮咗~~…
你男人老狗最鐘意畀基佬拮,唔緊要,無人阻到你,你可以好開心。只不過唔好諗其他人係咁就好了,。世界不是每個人都好似你咁

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-17 21:05 發表

佢似唔似Anson Lo咁靚女呀?

你考慮下囉//
不過TB好似大部分都有小小情緒化??

引用:
原帖由 牛油女 於 2022-6-28 17:06 發表
你考慮下囉//
係有d既 咁佢都算錫我

引用:
你考慮下囉//
係有d既 咁佢都算錫我

磨豆腐好好玩

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-28 23:51 發表

係有d既 咁佢都算錫我
咁而家一齊左未??

引用:

姐妹,堅持住,唔好轉基。

引用:
你考慮下囉//
點解你會知?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]