• 瀏覽: 12,396
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
其實女性著短裙係咪一定要打底,先至會覺得有安全感,唔怕畀啲麻甩佬睇蝕?

引用:
原帖由 司空沐 於 2022-6-16 12:24 發表
其實女性著短裙係咪一定要打底,先至會覺得有安全感,唔怕畀啲麻甩佬睇蝕?
那你有無因為女仔條裙短而去望住人?

引用:
反問,你覺得有打底就可以任睇?
昅底,係一種冒犯,一種侵犯。
法例,唔會分你影到底褲,定打底褲,去定你偷拍有冇罪架。
你重點錯哂,小心坐監。

我反而想知有冇人著裙吾著底褲!真心問

引用:
原帖由 積奇士 於 2022-6-17 00:02 發表
我反而想知有冇人著裙吾著底褲!真心問
資訊發達年代 上網搵要乜片有乜片

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2022-6-17 07:40 發表

資訊發達年代 上網搵要乜片有乜片
呢個當然啦我係問個人僻好

着唔着睇你做咩,就甘行路就無着都得啦。。或者T咩都得。
你系要去跳跳下,跑步個d就着咯。。
你話睇舌,點舌? 痛定無舊肉? 會少左d咩。。

女性著短裙最主要目的都係想騷對腳, 其次係想啲男人吸下佢, 如果佢哋係用啲咁嘅心態又何必要著打底褲,正常嘅男哇見到女性著短裙 90% 都會去望下佢…………對腳, 其次係睇下有乜嘢意外收穫。

純文字討論?

引用:
見到著短裙嘅靚女上樓梯你都會烏低頭睇吓呀啦

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2022-6-18 19:06 發表

見到著短裙嘅靚女上樓梯你都會烏低頭睇吓呀啦
你有無試過睇到,驚唔驚被人發現

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]