• 瀏覽: 16,518
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
對上一次拍拖係最hurt 搞到而家隔左幾年都冇再拍拖 亦好難鐘意一個人 就算有好感都唔會係有發展同心動既感覺 
最近同個tb 日日都見 佢一同我講野就貼到好埋 我竟然有緊張既感覺 又會成日偷望佢 唔知係咪因為佢生得真係幾靚仔 眼好大鼻高高咁 好吸引 
咁我以前係一定唔會接受tb 人大左覺得鐘意一個人   男定女唔係最重要 反而係追求心靈上多 
最大問題係我對男仔冇咩心跳加速既感覺 唔知係咪過往太多傷心既經歷 
大家有冇試過同tb拍拖 咩感覺?

都係人同人相處親密關係問題
無咩特別

不過唔想有意外的話都唔錯

在某個程度上,TB的確係好吸引女仔,因為TB本身都係女仔,只係心理同外面上男性化,TB會知道女仔需要D咩,會比男人更加細心和溫柔。

但你要明白,TB始終唔係男人,除非你冇諗過要生兒育女,如果唔係TB會係一個幾好既選擇

小心小心,佢會忽然拎支棍出嚟插你

引用:
原帖由 無際苦瓜 於 2022-6-15 15:53 發表
都係人同人相處親密關係問題
無咩特別

不過唔想有意外的話都唔錯
有其他tb 同我傾計 我又唔會想同佢地太close 
其實我諗係有d鐘意左佢定點 我搞唔清

引用:
原帖由 rexchom 於 2022-6-15 15:55 發表
在某個程度上,TB的確係好吸引女仔,因為TB本身都係女仔,只係心理同外面上男性化,TB會知道女仔需要D咩,會比男人更加細心和溫柔。

但你要明白,TB始終唔係男人,除非你冇諗過要生兒育女,如果唔係TB會係一個幾好既選擇
冇錯呀 有d tb 溫柔得黎 又夠靚仔白淨 
我對生仔冇零興趣 所以只追求心靈上溝通就得
男同女唔重要 

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2022-6-15 16:02 發表
小心小心,佢會忽然拎支棍出嚟插你
妖 諗野乾淨d啦😒

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-15 16:07 發表

有其他tb 同我傾計 我又唔會想同佢地太close 
其實我諗係有d鐘意左佢定點 我搞唔清
樓主咁你自己考慮下
可能係個人,而佢又係TB

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-15 16:12 發表

妖 諗野乾淨d啦😒
呢度大把人欲求不滿到夠鐘拎白卡
睇開少少

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-15 15:42 發表
對上一次拍拖係最hurt 搞到而家隔左幾年都冇再拍拖 亦好難鐘意一個人 就算有好感都唔會係有發展同心動既感覺 
最近同個tb 日日都見 佢一同我講野就貼到好埋 我竟然有緊張既感覺 又會成日偷望佢 唔知係咪因為佢生得真係幾靚仔 眼好大鼻高高咁 好吸引 
咁我以前係一定唔會接受tb 人大左覺得鐘意一個人   男定女唔係最重要 反而係追求心靈上多 
最大問題係我對男仔冇咩心跳加速既感覺 唔知係咪過 ...
TB?有TB 指

引用:
原帖由 無際苦瓜 於 2022-6-15 16:16 發表

樓主咁你自己考慮下
可能係個人,而佢又係TB
又有可能佢真係好靚仔 青靚白淨 眼好大 眼神又正 鼻又高 
我要先分清楚 愛佢個樣定人

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-15 16:21 發表

又有可能佢真係好靚仔 青靚白淨 眼好大 眼神又正 鼻又高 
我要先分清楚 愛佢個樣定人
其實人地生理上唔係女人咩

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-6-15 16:21 發表

TB?有TB 指
係TB呀 識好多TB  但唔好既都佔好多 小部分唔錯

引用:
原帖由 無際苦瓜 於 2022-6-15 16:22 發表

當然係女人啦 佢都有同我講m痛
但佢係中意女人咁啫 

引用:
原帖由 無際苦瓜 於 2022-6-15 16:22 發表

女同多數講感情行先架你估D男人成鬼日都想又屌又奶咩

鍵盤翻頁