• 瀏覽: 17,569
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-27 18:06 發表

我冇野架 比ex hurt 咁勁都捱得過 冇咩野會再令我傷心 一開始已經預左會有咁既一日 唔會放太多感情落去
佢咁靚仔 大把人冧佢對佢好啦 並唔係我有咩咁特別
以後我會識做 唔痴住佢架啦
妳都唔好咁,未必關妳事,可能佢想睇吓自己能力有幾吸引,令妳有錯覺,現在妳最緊要開心啲!識多啲朋友😊個人都會開心啲

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-27 18:10 發表

妳都唔好咁,未必關妳事,可能佢想睇吓自己能力有幾吸引,令妳有錯覺,現在妳最緊要開心啲!識多啲朋友😊個人都會開心啲
其實除左佢 我同好多人都fd 佢唔中意我痴住佢冇問題架 我咪唔痴囉 同佢隔到好開添 
咁佢証明到自己吸引就得啦 以後冇我既事 我唔係死纏既人 就算ex都係 佢一句話要分手 我即刻delete 晒佢既野 唔會再搵佢

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-27 18:21 發表

其實除左佢 我同好多人都fd 佢唔中意我痴住佢冇問題架 我咪唔痴囉 同佢隔到好開添 
咁佢証明到自己吸引就得啦 以後冇我既事 我唔係死纏既人 就算ex都係 佢一句話要分手 我即刻delete 晒佢既野 唔會再搵佢
今個星期有假期,妳可以去玩吓啦輕鬆下🤭
可能會有好收穫😊

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-27 21:07 發表

今個星期有假期,妳可以去玩吓啦輕鬆下🤭
可能會有好收穫😊
我大把假 但唔會再同佢講幾時放 
嬲左佢幾日 佢知既 話晒都女仔卦 情緒化 我個人好怕人情緒化 繼續觀察多d 可能好快就冇feel 

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-27 21:15 發表

嬲左佢幾日 佢知既 話晒都女仔卦 情緒化 我個人好怕人情緒化 繼續觀察多d 可能好快就冇feel 
其實男女都係咁架,妳唔使太上心,順其自然就可以,可能妳唔彩佢,佢會來搵妳呢?睇妳上文,係唔係未抄到牌,如果係就不用急,等下啦😊

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-27 21:15 發表

妳不用太在意這件事,放鬆啲啦!

引用:
原帖由 wayway 於 2022-6-28 08:47 發表

其實男女都係咁架,妳唔使太上心,順其自然就可以,可能妳唔彩佢,佢會來搵妳呢?睇妳上文,係唔係未抄到牌,如果係就不用急,等下啦😊
可能未試過同T 以為佢地真係會似男人咁
Ex都會有情緒 但唔會出聲話我 我痴住佢 佢只會攬住我拍下 咁我就知佢心情唔好 
我冇彩佢呀 點知佢心情幾時好喎 佢叫返我 扮冇野 咁我都算數冇野啦 但以後比返D空間佢好 始終又唔係拍拖

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-28 08:57 發表

妳不用太在意這件事,放鬆啲啦!
咁可能我真係太煩啦 佢都幾鐘意佢另一半聽晒佢話 如果佢係男人 真係超大男人果隻 唔彩佢 佢唔係話氹我架喎 係叫我 過黎 

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-28 09:18 發表

可能未試過同T 以為佢地真係會似男人咁
Ex都會有情緒 但唔會出聲話我 我痴住佢 佢只會攬住我拍下 咁我就知佢心情唔好 
我冇彩佢呀 點知佢心情幾時好喎 佢叫返我 扮冇野 咁我都算數冇野啦 但以後比返D空間佢好 始終又唔係拍拖
其實佢哋同男人點都有分別,雖然佢哋皮膚又滑五官端正,真係好給引,好似韓星咁,但佢哋對女仔的心態,我覺得好似玩吓玩吓咁,可能佢哋比男仔容易接觸到女仔,所以沒有尷尬,又容易入手追到女仔,最重要是啲女仔鍾意佢,就乜都比佢,因冇防備唔怕佢咸濕以為大家女仔唔會已性行先😅

引用:
原帖由 wayway 於 2022-6-28 12:41 發表

其實佢哋同男人點都有分別,雖然佢哋皮膚又滑五官端正,真係好給引,好似韓星咁,但佢哋對女仔的心態,我覺得好似玩吓玩吓咁,可能佢哋比男仔容易接觸到女仔,所以沒有尷尬,又容易入手追到女仔,最重要是啲女仔鍾意佢,就乜都比佢,因冇防備唔怕佢咸濕以為大家女仔唔會已性行先😅
你又分析得幾好喎 咁佢又真係超靚仔又滑 咸濕又唔覺 係鐘意有d粗魯咁扯我埋佢身
咁我係對佢超好架 佢都知架 所以我一嬲佢 佢實知
身邊有個女仔 同我講過 如果我個t追佢 佢一定受😒

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-28 15:08 發表

你又分析得幾好喎 咁佢又真係超靚仔又滑 咸濕又唔覺 係鐘意有d粗魯咁扯我埋佢身
咁我係對佢超好架 佢都知架 所以我一嬲佢 佢實知
身邊有個女仔 同我講過 如果我個t追佢 佢一定受😒
我都是睇妳哋講的事情估下,其實T都係女,佢都會有一種好奇奇怪怪的感覺,可能是又男又女的關係,T如果對女仔真係好好,佢會想好多方法要妳掛住佢記得佢,已男人不做的事,佢都會做到令妳好開心😃
T只係冇左男性應有性器官,當佢用妳激烈時應該感覺完全唔同,還有佢點都是女兒身,胸部緊有,所以當妳們玉白相見時,可能會有所影響,所以妳自己都要想清楚是否真係鍾意。
因鍾意一個人是會麻木的,什麼事都不埋,我見妳有猶豫,所以妳要想清楚是否要T這類,我唔知有冇講多左,我都希望妳明白😊

引用:
原帖由 wayway 於 2022-6-28 18:13 發表

我都是睇妳哋講的事情估下,其實T都係女,佢都會有一種好奇奇怪怪的感覺,可能是又男又女的關係,T如果對女仔真係好好,佢會想好多方法要妳掛住佢記得佢,已男人不做的事,佢都會做到令妳好開心😃
T只係冇左男性應有性器官,當佢用妳激烈時應該感覺完全唔同,還有佢點都是女兒身,胸部緊有,所以當妳們玉白相見時,可能會有所影響,所以妳自己都要想清楚是否真係鍾意。
因鍾意一個人是會麻木的,什麼事都不埋,我見妳有猶 ...
冇講多呀 你分析多d令我諗清楚 係呀 tb我本身見得多 從來冇一個會令我咁上心 佢對我唔係話十分好 我好大機會只係鐘意佢外表 佢就算要拖我錫我 都只係扯我埋佢身就攬 平時佢攬我 我係感覺到佢身體軟棉棉 手好滑 玉白相見我又冇諗咁遠 可能佢只係想玩下我啫 見我對佢好 
但有樣唔明 佢只係對我一個女先會咁埋身 但又特別粗魯 唔知佢呢d 算唔算有好感?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-28 19:12 發表

冇講多呀 你分析多d令我諗清楚 係呀 tb我本身見得多 從來冇一個會令我咁上心 佢對我唔係話十分好 我好大機會只係鐘意佢外表 佢就算要拖我錫我 都只係扯我埋佢身就攬 平時佢攬我 我係感覺到佢身體軟棉棉 手好滑 玉白相見我又冇諗咁遠 可能佢只係想玩下我啫 見我對佢好 
但有樣唔明 佢只係對我一個女先會咁埋身 但又特別粗魯 唔知佢呢d 算唔算有好感?
妳咁樣講法,佢真係好似做到拍戲咁,可能佢想型,佢想証明比男人睇,佢做到嘅嘢,佢哋啲男人做唔到,等佢哋有多啲羨慕眼光,攬攬抱抱個個男人不會時常做,男人一般比較沉默唔會太張揚的,TB就唔會,因佢哋比一般男性唔同,佢想証明好多野比男人睇,佢係一個真正男人,要幾多女人都有,所以有人話TB對感情同男人對感情唔同的。
但佢對妳好,不否定佢都對妳有意思,可能妳樣子好靚,身材好好,又或者妳身上的香味吸引佢都有可能。
假如佢不是TB妳會唔會想咁多野呀?換轉佢是一個普通人男人,又唔太靚仔樣子普普通通,身高又不算高,又有肚腩仔,妳會點睇?🤭

引用:
原帖由 wayway 於 2022-6-28 19:30 發表

妳咁樣講法,佢真係好似做到拍戲咁,可能佢想型,佢想証明比男人睇,佢做到嘅嘢,佢哋啲男人做唔到,等佢哋有多啲羨慕眼光,攬攬抱抱個個男人不會時常做,男人一般比較沉默唔會太張揚的,TB就唔會,因佢哋比一般男性唔同,佢想証明好多野比男人睇,佢係一個真正男人,要幾多女人都有,所以有人話TB對感情同男人對感情唔同的。
但佢對妳好,不否定佢都對妳有意思,可能妳樣子好靚,身材好好,又或者妳身上的香味吸引佢都有可 ...
冇錯呀 佢做到拍戲咁 所以我咪緊心跳加速 好多人面前電我 鐘意比人望住佢攬我拖我 有時唔好話女啦 更加多男人會望住 有d尷尬 
有個女仔同我講 如果靚t追佢 佢會接受😒我聽到有唔開心 
好多人話t身邊既都係靚女 我諗佢身邊一定唔小啦
我只係普普通通 只係白淨瘦 乖乖感覺 鐘意聽佢話
咁我見佢唔會亂咁撩女仔 只係對我一個咁close 我當佢都鐘意我架咋
如果係普通男人 咁我寧願要個靚t 

諗返起ex追我果時 都係似拍戲咁 不過佢仲搞笑 收賣埋佢d fd 叫我接受佢 
唔通我知樣似係會鐘意做女主角😂不過又幾好feel 既

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]