• 瀏覽: 17,511
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 17:40 發表

佢之前只係敢掂到我小小 家下敢捉住我隻手行 半攬住我 扯我埋佢身邊 面對面好近 搞到比其他人望住好尷尬 我知有人都暗戀佢 
佢好似鐘意比人知我同佢咁close 我覺得咁幾好 等其他人唔使打佢主意😬
唔錯喎!發展得都ok,好開心聽到妳有結果,又行近一大步😊

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-25 17:43 發表

唔錯喎!發展得都ok,好開心聽到妳有結果,又行近一大步😊
佢主動先 咁就好 起碼知佢都有feel
我話晒第一次主動識人怕衰架嘛
公司已經有人暗戀到佢出面啦  佢都冇撩女 算佢啦

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 17:54 發表

佢主動先 咁就好 起碼知佢都有feel
我話晒第一次主動識人怕衰架嘛
公司已經有人暗戀到佢出面啦  佢都冇撩女 算佢啦
咁妳抄咗佢牌未?

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-25 17:58 發表

咁妳抄咗佢牌未?
未啦 想等佢主動問 我主動太多啦🤭
我怕佢覺得我太進取 始終覺得佢未完全比肯我知佢內心

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 18:57 發表

未啦 想等佢主動問 我主動太多啦🤭
我怕佢覺得我太進取 始終覺得佢未完全比肯我知佢內心
咁又係,妳慢慢來啦!今個星期已經好有進步。
下星期妳可以繼續

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-25 19:00 發表

咁又係,妳慢慢來啦!今個星期已經好有進步。
下星期妳可以繼續
佢唔係好想講自己既野 始終我同佢識左都冇一個月 我地了解仲好表面 我有咩吸引佢我真係唔知
所以其實我冇自信會抄到牌
要一個人完全信任新識既人 我都明難既 但要點樣先令佢肯放下介心呢 

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 19:16 發表

佢唔係好想講自己既野 始終我同佢識左都冇一個月 我地了解仲好表面 我有咩吸引佢我真係唔知
所以其實我冇自信會抄到牌
要一個人完全信任新識既人 我都明難既 但要點樣先令佢肯放下介心呢 
妳平時返工有沒有帶飯?妳見佢有有冇帶飯?如果妳同佢都冇帶,妳就可以除口問下佢,有冇興趣一齊食lunch?妳同佢講有一個地方有好野食,等一起食lunch時可以溝通多啲及傾多啲😊

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-25 19:21 發表

妳平時返工有沒有帶飯?妳見佢有有冇帶飯?如果妳同佢都冇帶,妳就可以除口問下佢,有冇興趣一齊食lunch?妳同佢講有一個地方有好野食,等一起食lunch時可以溝通多啲及傾多啲😊
同佢唔同時間食 唔了解好難話會有幾鐘意 我就話第一眼見到佢就冧佢啫 咁大把人都一樣會中意佢 
始終唔知呢度佢會做幾耐 佢都想轉工 到時唔知仲會唔會見到佢

究竟T係咪都一樣對人若即若離架呢 有時又拖又攬 有時又冷淡d 但佢又不停望到我實 我m痛佢又好緊張 
咁我都係唔好對佢太好了

錯了性別不錯愛😇

引用:
原帖由 電梯深情的蝦仁 於 2022-6-27 04:18 發表
錯了性別不錯愛😇
米勒超型 唔算好靚仔 但好鐘意佢笑

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-26 18:21 發表
究竟T係咪都一樣對人若即若離架呢 有時又拖又攬 有時又冷淡d 但佢又不停望到我實 我m痛佢又好緊張 
咁我都係唔好對佢太好了
今日好啲嗎?

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-27 15:17 發表

今日好啲嗎?
好d啦 佢同其他男人一樣 對佢太好唔得 想挨下佢又話我痴得佢太埋 今日刻意唔望佢 唔痴佢 佢就係咁電我 我避開佢眼神 
見我同其他人企埋一齊傾偈都近 佢先企返近我
以後唔會對佢太好 
算啦 我都有晒心理準備 我唔做既話都唔會再見架啦 以佢性格 幾日就唔記得我啦 呢d我受得起 hurt慣
系我對佢太好啫 

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-27 16:54 發表

好d啦 佢同其他男人一樣 對佢太好唔得 想挨下佢又話我痴得佢太埋 今日刻意唔望佢 唔痴佢 佢就係咁電我 我避開佢眼神 
見我同其他人企埋一齊傾偈都近 佢先企返近我
以後唔會對佢太好 
算啦 我都有晒心理準備 我唔做既話都唔會再見架啦 以佢性格 幾日就唔記得我啦 呢d我受得起 hurt慣
系我對佢太好啫 
唔緊要啦!再搵個啱心水先啦,不要心急,可以慢慢來!

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-27 16:56 發表

唔緊要啦!再搵個啱心水先啦,不要心急,可以慢慢來!
我冇野架 比ex hurt 咁勁都捱得過 冇咩野會再令我傷心 一開始已經預左會有咁既一日 唔會放太多感情落去
佢咁靚仔 大把人冧佢對佢好啦 並唔係我有咩咁特別
以後我會識做 唔痴住佢架啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]