• 瀏覽: 15,195
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-23 19:58 發表

不用客氣,開心是由內到外出來的,妳現在好似初戀咁,紅炒粉的感覺,應該妳會覺得好正咁😍
佢比到面紅怕羞感覺我 雖然我好愛ex 但從來未試過心跳加速
佢好想公開比人知我同佢關係咁 其實我都幾開心 
有d煩既係 有個同事成日話我做咩要咁聽佢話 問我同佢係咪住埋一齊🧐

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 20:16 發表

佢比到面紅怕羞感覺我 雖然我好愛ex 但從來未試過心跳加速
佢好想公開比人知我同佢關係咁 其實我都幾開心 
有d煩既係 有個同事成日話我做咩要咁聽佢話 問我同佢係咪住埋一齊🧐
佢好8喎,一齊又點?都是戀愛,其實妳哋如開始拍拖,應該會好開心,因佢應該對女性好熟悉,所以妳哋應該唔會有尷尬情況出現,仲會好自然添。
卿卿我我是都初戀的階段,所以妳不用急,佢對妳都會慢慢感覺到。
如妳想炒佢牌有一方法…….

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-23 20:22 發表

佢好8喎,一齊又點?都是戀愛,其實妳哋如開始拍拖,應該會好開心,因佢應該對女性好熟悉,所以妳哋應該唔會有尷尬情況出現,仲會好自然添。
卿卿我我是都初戀的階段,所以妳不用急,佢對妳都會慢慢感覺到。
如妳想炒佢牌有一方法…….
其實佢幾好人架 只不過靚仔唔知咩原因唔肯同佢傾偈 佢都有同我講過 話靚仔唔彩佢 佢好唔開心
咁我冇同靚仔講返呢件事 只係話我地咁親密唔好比佢睇到啦 佢話唔使理佢由佢望
有樣野我估唔到佢都幾怕羞 唔會抽水同口花 可能怕嚇親我會唔再理佢?
有咩方法炒?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 21:11 發表

其實佢幾好人架 只不過靚仔唔知咩原因唔肯同佢傾偈 佢都有同我講過 話靚仔唔彩佢 佢好唔開心
咁我冇同靚仔講返呢件事 只係話我地咁親密唔好比佢睇到啦 佢話唔使理佢由佢望
有樣野我估唔到佢都幾怕羞 唔會抽水同口花 可能怕嚇親我會唔再理佢?
有咩方法炒?
妳睇吓佢電腦叻唔叻,又或睇吓佢有邊樣野叻,妳就走去請教佢,妳話比佢知妳唔識,但好想用,叫佢教妳,教完後跟著問下佢如果我返到屋企唔明可以搵再問妳可以嗎?妳介唔介意比妳電話我,方便我唔明打比妳或WhatsApp 妳,通常都會比妳。

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-23 21:42 發表

妳睇吓佢電腦叻唔叻,又或睇吓佢有邊樣野叻,妳就走去請教佢,妳話比佢知妳唔識,但好想用,叫佢教妳,教完後跟著問下佢如果我返到屋企唔明可以搵再問妳可以嗎?妳介唔介意比妳電話我,方便我唔明打比妳或WhatsApp 妳,通常都會比妳。
咁又冇傾到呢個問題啊 諗吓點打開話題先 
抄佢牌佢咪知道我對佢有feel 囉🤭

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 21:49 發表

咁又冇傾到呢個問題啊 諗吓點打開話題先 
抄佢牌佢咪知道我對佢有feel 囉🤭
都會呀!但這個開步比較容易都好合適妳,試想想可以幫到妳嗎?

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-23 21:52 發表

都會呀!但這個開步比較容易都好合適妳,試想想可以幫到妳嗎?
睇下有冇機會先 佢應該都肯比

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 22:38 發表

睇下有冇機會先 佢應該都肯比
比心機💪🏻加油

買定支雙頭棍未呀

最重要係大家有冇 feel! 其次係性格夾唔夾!

引用:
原帖由 漢江柳畔觀月影 於 2022-6-24 06:51 發表
最重要係大家有冇 feel! 其次係性格夾唔夾!
不過要再了解多d先 佢對其他人斯文d  對住我就勁man燥燥地咁 有時就比我嗲下佢  有時我會覺得佢係咪都中意我 還是覺得我太痴住佢
但我行去邊 佢視線都係跟住我 

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-24 22:47 發表

不過要再了解多d先 佢對其他人斯文d  對住我就勁man燥燥地咁 有時就比我嗲下佢  有時我會覺得佢係咪都中意我 還是覺得我太痴住佢
但我行去邊 佢視線都係跟住我 
咁即係佢對你無 feel!

引用:
原帖由 漢江柳畔觀月影 於 2022-6-24 22:54 發表

咁即係佢對你無 feel!
點都有小小 平時我唔理佢都會搵我 呢排返工多野煩 我都明好攰 會比d空間佢

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-24 23:19 發表

點都有小小 平時我唔理佢都會搵我 呢排返工多野煩 我都明好攰 會比d空間佢
點呀妳?發展成點?

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-25 17:31 發表

點呀妳?發展成點?
佢之前只係敢掂到我小小 家下敢捉住我隻手行 半攬住我 扯我埋佢身邊 面對面好近 搞到比其他人望住好尷尬 我知有人都暗戀佢 
佢好似鐘意比人知我同佢咁close 我覺得咁幾好 等其他人唔使打佢主意😬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]