• 瀏覽: 16,373
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-22 13:04 發表

咁佢除左我 仲有個女仔熟既 我有留意住佢對呢個女仔有冇野 我諗應該冇
但始終有d唔開心 我估佢係中意我同呢個女仔呢種type 
我意思係 ... 佢身為女仔 , 又唔要男人 , 仲要霸多個女仔
咁咪一人霸兩個羅 ^.^"

引用:
原帖由 瑯琊王氏 於 2022-6-22 13:08 發表

我意思係 ... 佢身為女仔 , 又唔要男人 , 仲要霸多個女仔
咁咪一人霸兩個羅 ^.^"
咁性向呢d 好難講既 
其他男人多左個競爭啫 😆

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-22 12:31 發表

係呀 我見過一對係中年既 個女人失婚之後同個tb同居 個tb又真係對佢好好 我睇到都覺得幸福 個女人比佢寵到咩都唔使理咁
而我未同ex分手果陣 一直都唔會對tb特別留意 只係都有諗過想比tb溝下 因為聽講佢地好識氹女 原來到自己遇到 真係會比佢地感動到 
男都一樣啦,鐘意你嗰陣咪竉你囉。
但TB市場窄,比較會珍惜。
但點解要鐘意一個冇棍嘅男人呢?

引用:
原帖由 pp49pp 於 2022-6-22 14:28 發表

男都一樣啦,鐘意你嗰陣咪竉你囉。
但TB市場窄,比較會珍惜。
但點解要鐘意一個冇棍嘅男人呢?
你講左個重點啦 就係識珍惜囉😆
我對ex真係幾好 本身都係聽話果種 但男人唔中意咁乖呢 
反而對tb好 佢會對我更好 又知我諗緊咩 佢都唔係盲目咁寵我架 有時都會話我唔岩既野 
同埋有冇棍唔係重點 有棍對我唔好咁又點喎 反正我唔係睇呢樣野太重要 心靈上滿足我比較喜歡

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-22 14:49 發表

你講左個重點啦 就係識珍惜囉😆
我對ex真係幾好 本身都係聽話果種 但男人唔中意咁乖呢 
反而對tb好 佢會對我更好 又知我諗緊咩 佢都唔係盲目咁寵我架 有時都會話我唔岩既野 
同埋有冇棍唔係重點 有棍對我唔好咁又點喎 反正我唔係睇呢樣野太重要 心靈上滿足我比較喜歡
好多人,尤其是女人
搵伴又咪為左心靈上滿足
(成日覺得男人都好似只為免費容器+女傭, 完全唔會真心睇得起自己
唔係永遠當你無腦咁就係當人癲咁驚人

點解個POST長覆長有

愛情來的時候沒有原因,走的時候無須要斤斤計較。
感情上男女、男男、女女唔係一個重點,任何一段感情開始時受化學物質影響,當化學物質消失時,就係感情真正開始。

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-22 12:52 發表

我以前d ex好鐘意小朋友 我從來都唔敢講我其實唔鐘意小朋友
佢地比我感覺關心人係出自真心 唔同d男人求其Hea 答 
佢唔介意其他人知道我同佢咁close 開心就係佢唔覺得係祕密 
因為佢都幾受歡迎 都肯咁做令我放心
妳唔鍾意小朋友都好,兩個人自由自在,又唔使擔心小朋友大過點樣。
妳而家同佢close左未?夏天來左,妳有冇同佢去沙灘玩水?我之前現到好多好似妳的拍拖去沙灘玩水,睇嚟好溫馨感🥰

妳有沒有試過同佢玩煮飯仔?

引用:
原帖由 牧夫座 於 2022-6-22 17:33 發表
愛情來的時候沒有原因,走的時候無須要斤斤計較。
感情上男女、男男、女女唔係一個重點,任何一段感情開始時受化學物質影響,當化學物質消失時,就係感情真正開始。
你既post高質👍🏻
唔多人會似你咁諗

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-22 19:58 發表

妳唔鍾意小朋友都好,兩個人自由自在,又唔使擔心小朋友大過點樣。
妳而家同佢close左未?夏天來左,妳有冇同佢去沙灘玩水?我之前現到好多好似妳的拍拖去沙灘玩水,睇嚟好溫馨感🥰
其實佢黎左冇耐 係近呢2個星期先叫有傾計 但都唔係傾太深入 雖然咁 佢都有對我撒嬌 我都有照顧下佢咁 比我睇到佢除左Man 都有好女仔既時候 
仲未去到私底下約出黎 我唔敢咁主動 我連佢電話都未有 如果約到出黎 一定會好快進展到

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-22 20:18 發表

其實佢黎左冇耐 係近呢2個星期先叫有傾計 但都唔係傾太深入 雖然咁 佢都有對我撒嬌 我都有照顧下佢咁 比我睇到佢除左Man 都有好女仔既時候 
仲未去到私底下約出黎 我唔敢咁主動 我連佢電話都未有 如果約到出黎 一定會好快進展到
妳而家係唔係暗戀佢呀?

引用:
原帖由 roihk18 於 2022-6-22 20:20 發表

妳而家係唔係暗戀佢呀?
超越左朋友感覺 會好願意對佢付出 係咪愛我唔肯定 畢竟我都係第一次對TB有呢種感覺 
佢望我我會好緊張 係佢面前盡力扮斯文 我知佢唔鐘意我粗魯 佢整傷我會好心痛 唔見佢一陣已經好掛住佢 咁算唔算暗戀佢🤔

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-22 20:44 發表

超越左朋友感覺 會好願意對佢付出 係咪愛我唔肯定 畢竟我都係第一次對TB有呢種感覺 
佢望我我會好緊張 係佢面前盡力扮斯文 我知佢唔鐘意我粗魯 佢整傷我會好心痛 唔見佢一陣已經好掛住佢 咁算唔算暗戀佢🤔
妳應該開始對佢有戀愛嘅感覺!是一個好開始😊

我自己都好耐冇這個感覺😅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]