• 瀏覽: 17,565
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-6-21 17:36 發表

錫邊先?咀?Lin?鮑魚?
佢試過好近望住我 如果唔係附近太多人 應該會錫左落黎 嘴或者面咁
錫其他地方我未發展到咁快喎

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-21 17:44 發表

佢試過好近望住我 如果唔係附近太多人 應該會錫左落黎 嘴或者面咁
錫其他地方我未發展到咁快喎
你接受到先好

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-6-21 17:45 發表

你接受到先好
未發生點知啫 呢刻冇諗到咁遠
我只知果日佢真係錫落黎我唔會避囉

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-21 17:49 發表

未發生點知啫 呢刻冇諗到咁遠
我只知果日佢真係錫落黎我唔會避囉
期待進一步發展

有人分享情史之必須留名

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-6-21 18:22 發表

期待進一步發展
了解中 未去到私底下約出黎 我掛住佢既情度係唔想放假都想返去見佢 

引用:
原帖由 ge3523fcdfc2b 於 2022-6-21 18:24 發表
有人分享情史之必須留名
有咩新進展會再update 
每日都好期待見到佢 又唔敢同佢太親密 始終佢太容易比人留意 我只要一接近佢 周圍就有人望實 有個女既 仲啤住我同佢傾偈

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-21 18:38 發表

有咩新進展會再update 
每日都好期待見到佢 又唔敢同佢太親密 始終佢太容易比人留意 我只要一接近佢 周圍就有人望實 有個女既 仲啤住我同佢傾偈
小心啲人唱你磨豆腐

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-21 10:15 發表

我都覺自己係中意佢靚仔 又識打扮 但識落又發現佢性格幾好 同佢個樣反差好大 
同埋應該係佢比到個好sweet既感覺我 唔同ex成日咸濕我又唔夠sweet 
唉 佢只要一望我 我個人就亂晒 我都好煩 試過想清醒下 對佢冷淡d 佢就feel到 即刻氹我
呢個已經係答案. 其實因為情傷加上係女人都鐘意甜蜜嘅感覺所以係呢個情況下令你產生錯覺以為自己鐘意或接受到TB…我有兩個女性朋友又係同TB拍完拖知道自己其實係鐘意男人而呢兩個朋友最後同TB分手又搵到Mr Right結咗婚了. 所以勸你認清自己感受. 

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-6-21 18:58 發表

小心啲人唱你磨豆腐
我都知工作地方唔好咁揚 其實我都刻意人多時同佢保持距離 係冇咩人見到先同佢親近下 佢平時都有女留意佢架 好似我點低調都比人知道咁

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-21 20:00 發表

我都知工作地方唔好咁揚 其實我都刻意人多時同佢保持距離 係冇咩人見到先同佢親近下 佢平時都有女留意佢架 好似我點低調都比人知道咁
你果然係叻女lesbian 個叻

引用:
原帖由 飄浮的白雲 於 2022-6-21 19:47 發表

呢個已經係答案. 其實因為情傷加上係女人都鐘意甜蜜嘅感覺所以係呢個情況下令你產生錯覺以為自己鐘意或接受到TB…我有兩個女性朋友又係同TB拍完拖知道自己其實係鐘意男人而呢兩個朋友最後同TB分手又搵到Mr Right結咗婚了. 所以勸你認清自己感受. 
我諗要出現個令我心動既男人 我先認清到自己感受 工作上都接近好多男人 冇一個令我心跳加速 
佢好chok 有時又會嗲下我 好識flirt 人咁 
我諗緊有可能佢個樣太charm 我先會咁 因為我曾經有個ex係靚仔mix 黎 又係有心跳加速既感覺
係好感定真係中意佢 我都唔想亂開始傷害佢

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-15 15:42 發表
對上一次拍拖係最hurt 搞到而家隔左幾年都冇再拍拖 亦好難鐘意一個人 就算有好感都唔會係有發展同心動既感覺 
最近同個tb 日日都見 佢一同我講野就貼到好埋 我竟然有緊張既感覺 又會成日偷望佢 唔知係咪因為佢生得真係幾靚仔 眼好大鼻高高咁 好吸引 
咁我以前係一定唔會接受tb 人大左覺得鐘意一個人   男定女唔係最重要 反而係追求心靈上多 
最大問題係我對男仔冇咩心跳加速既感覺 唔知係咪過 ...
一樣係會花心

引用:
原帖由 pp49pp 於 2022-6-22 00:54 發表

一樣係會花心
我聽過好多sis 講tb 都一樣花心 咁我都有觀察佢 佢係只會同女講野 咩年紀都有 特別fd 既只有我同另外一個女仔 咁我都有諗佢係咪想溝果個女 因為我同果個女仔係同一type
應該就唔係 佢地只係傾計 冇咩親密既動作

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-19 19:10 發表

TB我識好多 我心中TB只有2種 一係好到唔識講 一係好衰
佢好charm 好多人留意住佢 我都有d唔開心 好彩佢都只係會同某幾個傾計架啫
我地已經好低調係暗角傾計同玩 佢只會拍下我個頭 都唔敢太親密 因為已經有人知我同佢有野咁
佢又未係溝我 多人地方我同佢都會保持距離怕人講 但佢會隔好遠都望實我 同成日叫我原地企係到等佢返 會叫我唔好走咁 我都會借d易又挨下佢咁 
我都唔識講 好似仲 ...
好甜呀!好似拍戲咁🥰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]