• 瀏覽: 17,564
  • 回覆: 32
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 16:24 發表

唔敢呀 好似冇咩機會問到咁 好唐突
不過試左挨落佢膊頭 佢受喎 會輕輕搭下我 之前佢都唔係好敢掂到我
始終我怕佢知道我對佢有feel 
嘩!妳好叻呀!都是一個好開始😊

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 16:33 發表

其實我都驚架 咁岩同佢玩緊 我講咩佢都笑  好自然挨左落去 見佢冇避就可以進一步 
我都係第一次咁主動咋 連我朋友都話唔似我喎 我唔會咁主動 
咁妳哋現在是同一間公司同一個部門工作嗎?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 17:35 發表

係呀 所以怕唔想太揚比人知 
佢就話怕d咩 其實我唔係怕人地知我地關係 
今日真係超開心 挨到佢膊頭
見到妳寫出來,我都覺得好開心😃

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 18:35 發表

多謝你啊 呢度得你會替人開心 
以前一直都想同tb相處下 估唔到佢會睇得上我
我想快d抄佢牌呀 好驚有日佢會唔做 以後見唔到佢
不用客氣,開心是由內到外出來的,妳現在好似初戀咁,紅炒粉的感覺,應該妳會覺得好正咁😍

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 20:16 發表

佢比到面紅怕羞感覺我 雖然我好愛ex 但從來未試過心跳加速
佢好想公開比人知我同佢關係咁 其實我都幾開心 
有d煩既係 有個同事成日話我做咩要咁聽佢話 問我同佢係咪住埋一齊🧐
佢好8喎,一齊又點?都是戀愛,其實妳哋如開始拍拖,應該會好開心,因佢應該對女性好熟悉,所以妳哋應該唔會有尷尬情況出現,仲會好自然添。
卿卿我我是都初戀的階段,所以妳不用急,佢對妳都會慢慢感覺到。
如妳想炒佢牌有一方法…….

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 21:11 發表

其實佢幾好人架 只不過靚仔唔知咩原因唔肯同佢傾偈 佢都有同我講過 話靚仔唔彩佢 佢好唔開心
咁我冇同靚仔講返呢件事 只係話我地咁親密唔好比佢睇到啦 佢話唔使理佢由佢望
有樣野我估唔到佢都幾怕羞 唔會抽水同口花 可能怕嚇親我會唔再理佢?
有咩方法炒?
妳睇吓佢電腦叻唔叻,又或睇吓佢有邊樣野叻,妳就走去請教佢,妳話比佢知妳唔識,但好想用,叫佢教妳,教完後跟著問下佢如果我返到屋企唔明可以搵再問妳可以嗎?妳介唔介意比妳電話我,方便我唔明打比妳或WhatsApp 妳,通常都會比妳。

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 21:49 發表

咁又冇傾到呢個問題啊 諗吓點打開話題先 
抄佢牌佢咪知道我對佢有feel 囉🤭
都會呀!但這個開步比較容易都好合適妳,試想想可以幫到妳嗎?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-23 22:38 發表

睇下有冇機會先 佢應該都肯比
比心機💪🏻加油

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-24 23:19 發表

點都有小小 平時我唔理佢都會搵我 呢排返工多野煩 我都明好攰 會比d空間佢
點呀妳?發展成點?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 17:40 發表

佢之前只係敢掂到我小小 家下敢捉住我隻手行 半攬住我 扯我埋佢身邊 面對面好近 搞到比其他人望住好尷尬 我知有人都暗戀佢 
佢好似鐘意比人知我同佢咁close 我覺得咁幾好 等其他人唔使打佢主意😬
唔錯喎!發展得都ok,好開心聽到妳有結果,又行近一大步😊

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 17:54 發表

佢主動先 咁就好 起碼知佢都有feel
我話晒第一次主動識人怕衰架嘛
公司已經有人暗戀到佢出面啦  佢都冇撩女 算佢啦
咁妳抄咗佢牌未?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 18:57 發表

未啦 想等佢主動問 我主動太多啦🤭
我怕佢覺得我太進取 始終覺得佢未完全比肯我知佢內心
咁又係,妳慢慢來啦!今個星期已經好有進步。
下星期妳可以繼續

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-25 19:16 發表

佢唔係好想講自己既野 始終我同佢識左都冇一個月 我地了解仲好表面 我有咩吸引佢我真係唔知
所以其實我冇自信會抄到牌
要一個人完全信任新識既人 我都明難既 但要點樣先令佢肯放下介心呢 
妳平時返工有沒有帶飯?妳見佢有有冇帶飯?如果妳同佢都冇帶,妳就可以除口問下佢,有冇興趣一齊食lunch?妳同佢講有一個地方有好野食,等一起食lunch時可以溝通多啲及傾多啲😊

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-26 18:21 發表
究竟T係咪都一樣對人若即若離架呢 有時又拖又攬 有時又冷淡d 但佢又不停望到我實 我m痛佢又好緊張 
咁我都係唔好對佢太好了
今日好啲嗎?

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-6-27 16:54 發表

好d啦 佢同其他男人一樣 對佢太好唔得 想挨下佢又話我痴得佢太埋 今日刻意唔望佢 唔痴佢 佢就係咁電我 我避開佢眼神 
見我同其他人企埋一齊傾偈都近 佢先企返近我
以後唔會對佢太好 
算啦 我都有晒心理準備 我唔做既話都唔會再見架啦 以佢性格 幾日就唔記得我啦 呢d我受得起 hurt慣
系我對佢太好啫 
唔緊要啦!再搵個啱心水先啦,不要心急,可以慢慢來!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]