• 瀏覽: 893
  • 回覆: 10
早排系香港認識一個內地女仔起埋一齊,大約一年
左右佢就返番內地,跟住返左去同我講話自己其實有一個女已經離咗婚,咁我就問點解剛剛認識嗰陣時又唔講,佢就話可能嗰陣時諗唔會同我喺埋一齊好耐,所以冇講,但佢開始感覺到我係真心認為可以長遠嘅就對我坦白,咁我其實可以接受。

咁我近排就返咗上去搵佢哋,諗住喺嗰度喺嗰邊生活幾個月,咁佢自己有層樓供緊有地方住,同佢家人都相處得很好,佢都想個女接受我,叫我做爸爸,過咗個月佢懷孕有左我骨肉,我心諗都其實想同佢過日子,咁大家商量好要個BB,咁我作為一個男人我都要承擔返個生活費,始終佢要供樓,大肚又唔可以工作。

跟住我返返嚟就同我阿媽商量結婚,坦白講晒我哋所有事情,佢就覺得我蠢,驚我俾人呃幫人哋供樓,極力反對,其實我覺得個女人冇乜嘢,都係好正常一個女人,其實二婚都想搵返一個有安全感嘅男人,睇吓呢個男人可唔可靠先提出話要生活費,咁冇理由人哋同我生仔一分錢都唔俾,我覺得我阿媽老人家思想,其實我都知道佢擔心我,不過我而家左右做人難,怕第時結婚婆媳關係好惡劣,所以好煩惱。

引用:
原帖由 凌亂無私的鳥巢 於 2022-6-15 12:38 發表
左右佢就返番內地,跟住返左去同我講話自己其實有一個女已經離咗婚,咁我就問點解剛剛認識嗰陣時又唔講,佢就話可能嗰陣時諗唔會同我喺埋一齊好耐,所以冇講,但佢開始感覺到我係真心認為可以長遠嘅就對我坦白,咁我其實可以接受。

咁我近排就返咗上去搵佢哋,諗住喺嗰度喺嗰邊生活幾個月,咁佢自己有層樓供緊有地方住,同佢家人都相處得很好,佢都想個女接受我,叫我做爸 ...
既然搞大人地個肚
好心樓主返上大陸同個女人一齊共享祖國榮耀啦

引用:
原帖由 凌亂無私的鳥巢 於 2022-6-15 12:38 發表

咁我近排就返咗上去搵佢哋,諗住喺嗰度喺嗰邊生活幾個月,咁佢自己有層樓供緊有地方住,同佢家人都相處得很好,佢都想個女接受我,叫我做爸 ...
一個嚮大陸,一個嚮香港,煩惱咩?

驗左dna確定係自己種咪負責囉
到時疊埋心水大灣區發展得啦
千其唔好申請佢地落黎喎

引用:

你好似斷估咁嘅,係咪真㗎 ?佢話離婚有個女,佢講咋你唔知係咪真㗎,等如依家佢話有咗係咪真㗎 ?

引用:
原帖由 萬家珍惜蝦仁 於 2022-6-15 12:42 發表

既然搞大人地個肚
好心樓主返上大陸同個女人一齊共享祖國榮耀啦
好㗎一家團聚

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2022-6-15 15:46 發表
乜你中出時沒有想過要負責???
中出嗰陣托杉都應承

引用:
原帖由 烈火柔情 於 2022-6-15 16:20 發表
驗左dna確定係自己種咪負責囉
到時疊埋心水大灣區發展得啦
千其唔好申請佢地落黎喎
建議佢真係要去驗DNA

引用:
原帖由 hsiong 於 2022-6-15 16:39 發表

你好似斷估咁嘅,係咪真㗎 ?佢話離婚有個女,佢講咋你唔知係咪真㗎,等如依家佢話有咗係咪真㗎 ?
真架

引用:
原帖由 凌亂無私的鳥巢 於 2022-6-15 17:08 發表

真架
咁染咗DNA先啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]