• 瀏覽: 4,433
  • 回覆: 12
有無人打過少女針ellanse?其實係咪唔會移位?我塊臉有d凹,想打少女針,但又怕好似透明質酸咁會下垂同移位,因為我見少女針同透明質酸一樣都有填充效果,只係少女針多左個刺激膠原,會唔會同透明質酸一樣會移位?

引用:
原帖由 Channchann12 於 2022-6-15 03:16 發表
有無人打過少女針ellanse?其實係咪唔會移位?我塊臉有d凹,想打少女針,但又怕好似透明質酸咁會下垂同移位,因為我見少女針同透明質酸一樣都有填充效果,只係少女針多左個刺激膠原,會唔會同透明質酸一樣會移位?
你之前打過透明質酸有移位?

只知透明質酸會移位, 少女針好似未聽過

引用:
原帖由 Channchann12 於 2022-6-15 03:16 發表
你打咗沒?我都想打

少女針係3個月內變骨膠原所以晤會移位,當然醫生手勢亦都好緊要,打得好會好靚又自然

少女針我有打過...冇移位喎!!

引用:
原帖由 bubuuuuuu1234 於 2022-7-21 06:13 發表
少女針我有打過...冇移位喎!!
請問你邊度打?

引用:
原帖由 ReallyCute 於 2022-7-20 22:21 發表
少女針係3個月內變骨膠原所以晤會移位,當然醫生手勢亦都好緊要,打得好會好靚又自然
好少聽會移位,我係b記前後打左幾針,都冇問題

引用:
打ellanse失敗 聽過。無效果。

臉部變膨2~3 c.c.法令紋填平1~2 c.c.顎線緊實1~2 c.c.鼻子塑形雕塑0.5~1 c.c.木偶紋填平1~2 c.c.下巴線條雕塑1~2 c.c.夫妻宮變膨1~2 c.c.

有可能造成效果不佳的原因就是施打的位置不對,可能因為打得位置太淺層讓臉部有可能產生區塊表面不正常凸起。

少女針唔會移位,會移位嘅係透明質酸

少女針唔係生膠原嫁咩?

少女針我都有打,要好睇醫生手勢㗎!但我個醫生打得幾好

引用:
原帖由 japp2020 於 2022-11-15 18:54 發表

好少聽會移位,我係b記前後打左幾針,都冇問題
我覺得係睇醫生手細

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]