• 瀏覽: 14,140
  • 回覆: 75
  • 追帖: 2
試過同個女仔講過兩句嘢,想識佢朋友,所以問佢攞電話,但唔成功。有冇一定成功的方法。

電話好大機會唔比,問佢拎IG機會大啲,得閒回下佢啲動態 傾多一個月到,話不如加你WS傾啊 見同你都幾岩傾。之後自由發揮

再接再厲

引用:
原帖由 出入浪漫的牛 於 15-6-2022 00:39 發表
試過同個女仔講過兩句嘢,想識佢朋友,所以問佢攞電話,但唔成功。有冇一定成功的方法。
微信通常比!

呢個唔得咪下個囉,總有一個得嘅

除非無

重點喺你有冇錢先

自己電話無電..........問佢借電話.........

係條j紋身,紋:call me (電話號碼),想攞電話號碼就立刻除褲。👍🏻

引用:
原帖由 出入浪漫的牛 於 2022-6-15 00:39 發表
你同佢講你個電話好似有d問題可唔可以借你個電話俾我打俾我自己試下有冇壞呀

引用:
原帖由 出入浪漫的牛 於 2022-6-15 00:39 發表
同條女講:我唐山嚟嘅,就得嗱

拎把刀隊住佢,叫佢將錢同電話都攞出嚟得唔得

引用:
原帖由 Lchang852 於 2022-6-15 04:43 發表
電話好大機會唔比,問佢拎IG機會大啲,得閒回下佢啲動態 傾多一個月到,話不如加你WS傾啊 見同你都幾岩傾。之後自由發揮
如果係大隻靚仔唔洗問都會自動比

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2022-6-15 14:41 發表
拎把刀隊住佢,叫佢將錢同電話都攞出嚟得唔得
定係拎自己下面支槍指住佢個口?

電話緊係唔畀啦,要就自己買

引用:
攞到電話又點 ? 佢係對係冇意思為咗應酬你都冇用 ! 成日傾電話唔得閒甚至whatsapp佢又唔覆你只會令你冇癮 ! 真正有用係大家好傾講到好自然咁出來食飯就自然俾電話你啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]