• 瀏覽: 6,786
  • 回覆: 13
上星期生日,同咗個係app識咗四個月嘅男仔一齊。
但呢個星期去party識咗個好夾好啱feel嘅男仔,佢又對我好有feel,又主動又有才華,但佢啱啱先畢業。
男朋友係做ibank月入60K,有樓有車,但覺得佢玩玩下,又唔係好成熟。
應該點揀?

引用:
原帖由 Jesuscondom 於 2022-6-8 16:52 發表
但呢個星期去party識咗個好夾好啱feel嘅男仔,佢又對我好有feel,又主動又有才華,但佢啱啱先畢業。
男朋友係做ibank月入60K,有樓有車,但覺得佢玩玩下,又唔係好成熟。
應該點揀?
你諗好咪呀? G 唔G 自己想點呀?

咁容易搵到個夾嘅,試多幾個先啦 

引用:
原帖由 韓風肥肥富豪 於 2022-6-8 18:13 發表

你諗好咪呀? G 唔G 自己想點呀?
其實我有啲亂
夾個個又好charm
又成熟思維

引用:
原帖由 CharlesB 於 2022-6-9 12:45 發表
咁容易搵到個夾嘅,試都幾個先啦 
我唔想再玩玩下

引用:
原帖由 Jesuscondom 於 2022-6-9 17:04 發表

我唔想再玩玩下
如果同一件事之後不斷重複又如何? 你適合一個人

呢種時候⋯⋯
用家:唔知點算
玩家/食家:技術主導

看來樓主是用家,只是⋯⋯反正B仔都被用家們視為敵人了,睇住樓主頭痕仲好玩啦🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Jesuscondom 於 2022-6-9 17:04 發表

我唔想再玩玩下
u treat him as condom?!

引用:
原帖由 Jesuscondom 於 2022-6-8 16:52 發表
應該點揀?
樓主,其實只係你以為你揀人,其實係人揀你,你咁兒戲好快你會回復單身,男人最怕你呢種女人,俗稱得一想二,知你養唔熟或者當二奶咁對待。

引用:
應該點揀?
2邊食晒拉梗係 甘都仲要問

引用:
應該點揀?
哩個星期先識就話夾?識耐d先啦

引用:
原帖由 現代足球 於 2022-7-16 10:43 發表

樓主,其實只係你以為你揀人,其實係人揀你,你咁兒戲好快你會回復單身,男人最怕你呢種女人,俗稱得一想二,知你養唔熟或者當二奶咁對待。
so true

引用:
應該點揀?
男仔一齊左又同時去party識男仔,師妹你都幾忙下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]