• 瀏覽: 17,853
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
其實搵個了解女人既男人真係好難...
拍左幾次拖, 真係覺得女人同男人諗法真係好唔同
有時想坦白咁傾, 對方未必接受得到
又或者男人唔夠細心, 唔肯花心機去了解自己...

引用:
原帖由 magomago 於 2022-6-8 14:57 發表
你想男人點了解你?想佢自自動動咁同你奶?

有時要花多d時間相處同溝通先會了解得到更多,仲要唔好諸多隱瞞對方

引用:
原帖由 magomago 於 2022-6-8 14:57 發表
有條件的男人會搵個了解自己的女人
唔係你做主角要佢去了解返你
會了解女人的男人佢一定係識女無數
那些男人接近你都九成唔係單純拍下拖

男人同女人本身就好唔同
簡單講M 到, 男人永遠都唔明, 莫講話了解
就算有分歧我覺得雙方都可以磨合既
要對方完全了解自己真係好難

你要放棄呢啲諗法, 90%男人唔明白女人諗乜嘢,相反90%女人亦都唔明白男人諗乜嘢。
你咁樣會好辛苦😒
其實好多女人唔明白只要你搵到一個肯遷就你既男人,而你又可以明明白白咁講出你嘅要求,已經非常之好。
因為女人做嘅嘢,好多時候係男人嘅角度,都係多餘,仲多餘過錦繡多味魚。
你要一個男人去揣摩一啲佢根本覺得多餘嘅嘢,希望佢做到你肚裏面條蟲,就註定係失望而回。

女人永遠都要搵個了解自己既男人
但係女人自己有無諗過
男人都需要搵個了解自己既女人呢

引用:
原帖由 lifessport 於 2022-6-8 22:03 發表
男人同女人本身就好唔同
簡單講M 到, 男人永遠都唔明, 莫講話了解
就算有分歧我覺得雙方都可以磨合既
要對方完全了解自己真係好難
係呀係呀, 男人成日都唔明點PERIOD 個陣好怕突然量多漏M , 所以個人特別緊張, 我BF就反而拎黎笑我...
佢最近比呢篇野我睇, 我先笑返佢成日唔了解下我
https://www.betterme-magazine.co ... heck!】分叉的感情線,可能是因為/

唔鍾意男人咪女人囉

引用:
咁你又了解男人幾多?

引用:
原帖由 marrybb 於 2022-6-9 11:26 發表

係呀係呀, 男人成日都唔明點PERIOD 個陣好怕突然量多漏M , 所以個人特別緊張, 我BF就反而拎黎笑我...
佢最近比呢篇野我睇, 我先笑返佢成日唔了解下我
https://www.betterme-magazine.com/editor-picks/【經常痛?正經check!】分叉的感情線,可能是因為/
我都有朋友朱古力瘤切完再復發, 好彩佢有乖乖食藥, 身體都無乜野

有些男人好了解女人,但你未必接受

其實預咗啲男人係唔理解女仔架啦,調番轉都係

唔同生物嚟

引用:
2男人嘈乜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]