• 瀏覽: 50,844
  • 回覆: 206
  • 追帖: 1
連分房訓的資格都無,係呢個地方,心都灰晒,諗諗,都怪自己,自己無本事,給不了好的生活環境給大家,真的,佢吾肯睇醫生,但分開訓就解決了,但我無能為力!

引用:
原帖由 wakata 於 2022-6-16 22:38 發表

鼻鼾即係睡眠窒息?
有鼻鼾唔一定係窒息
https://sleep.entific.com.hk/snoring-related/
有冇窒息要做測試先知

引用:
原帖由 Elissa 於 2022-6-17 21:33 發表
依家鼻鼾夾都吾work
鼻鼾夾不嬲都唔work架,佢唔睇醫生,不如你帶佢聽下講座先

引用:
原帖由 Elissa 於 2022-6-14 09:59 發表

係啊,佢吾肯求醫,我惟有乜都試
你唔對症下藥,一嚟嘥錢,二嚟無效喎

引用:
原帖由 julydeer 於 2022-6-14 18:58 發表

係呀,睇醫生前不妨去聽下呢啲講座
聽完跟住要點?見醫生呀?

以前ex真係嘈到我訓唔著真心分開訓會好啲,或者自己帶耳塞訓

引用:
原帖由 Elissa 於 2022-6-17 21:36 發表
連分房訓的資格都無,係呢個地方,心都灰晒,諗諗,都怪自己,自己無本事,給不了好的生活環境給大家,真的,佢吾肯睇醫生,但分開訓就解決了,但我無能為力!
佢唔睇醫生係佢問題,何必責怪自己

引用:
原帖由 billyfung11 於 2022-6-7 11:20 發表
磨牙個d先恐怖。。。。
係,好心寒,由其是我老公一有事,佢就磨牙架

引用:
原帖由 Elissa 於 2022-6-6 17:18 發表
我老公,大隻仔一個,日間時都無乜特別,但一到左夜晚上張床⋯⋯可怕的事就發生了!!!一訓底,兩分鐘內鼻鼾聲比得上打雷!仲要係耳邊,每晚就係劈雷甘!劈到凌晨4點左右到會稍為無甘大聲,不幸的是,本人有一半的翻工時間係要早上五點半起身,長期如是,眼袋大,黑眼圈,日日睡眠不足,:fst_016 ...
俾個機會佢做廳長

引用:
原帖由 魔鬼666 於 2022-6-20 08:05 發表

係,好心寒,由其是我老公一有事,佢就磨牙架
哇!仲得人驚

引用:
原帖由 Elissa 於 2022-6-20 11:14 發表

哇!仲得人驚
萬試萬靈

引用:
原帖由 小雪菜 於 2022-6-18 21:55 發表

聽完跟住要點?見醫生呀?
聽完你覺得需要睇醫生咪book 囉,無需要睇醫生就走人

引用:
原帖由 持久男 於 2022-6-20 11:14 發表

俾個機會佢做廳長
男人鼻鼾大聲,好多人都係諗分開瞓,好少人諗點樣醫好佢

引用:
原帖由 julydeer 於 2022-6-20 22:26 發表

男人鼻鼾大聲,好多人都係諗分開瞓,好少人諗點樣醫好佢
可以試下鼻鼾貼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]