• 瀏覽: 28,236
  • 回覆: 56
  • 追帖: 1
+4
做得好對稱好自然👍🏻👍🏻 

可唔可以pm邊到做同價錢啊?thxxx

新手不能pm , 可pm 醫生資料嗎,many thanks 

引用:
原帖由 Heidy613 於 2022-9-29 22:26 發表
可唔可以pm邊到做同價錢啊?thxxx
銅鑼灣做

引用:
原帖由 qqtang 於 2022-8-24 00:23 發表
借位friendly remind 一下大家
就算遲啲返到內地都唔好係內地做🙏🏻🙏🏻
千祈唔好,有個朋友未封關前去咗做,之後有問題係香港好難搵醫生再處理,雖然最後香港有醫生幫佢,但係佢搞到情緒困擾

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2022-10-5 02:27 發表

千祈唔好,有個朋友未封關前去咗做,之後有問題係香港好難搵醫生再處理,雖然最後香港有醫生幫佢,但係佢搞到情緒困擾
我就係大6做完再係香港揾醫生修,2020年修復好,修完到而家都冇咩問題,未修前我有單邊dup落嚟好醜樣

引用:
原帖由 qqtang 於 2022-10-6 18:40 發表

我就係大6做完再係香港揾醫生修,2020年修復好,修完到而家都冇咩問題,未修前我有單邊dup落嚟好醜樣
以前成日好多人話內地唔知邊個醫生做得靚,搞到好多人上去做,其實好多都賴野,你整番好就好了

引用:
原帖由 Stellasiu 於 2022-10-6 23:21 發表

以前成日好多人話內地唔知邊個醫生做得靚,搞到好多人上去做,其實好多都賴野,你整番好就好了
近排又見到有人講啦,過來人唔建議揾*膠*醫生做…真係唔好慳個幾千蚊

引用:
原帖由 qqtang 於 2022-10-11 19:43 發表

近排又見到有人講啦,過來人唔建議揾*膠*醫生做…真係唔好慳個幾千蚊
我唔知差幾多錢,只係知道朋友做完唔得,想係香港揾醫生重做好難揾,情緒受困咗好耐

本應約咗COSMXX做,見到呢個article關於COSMXX同湯醫生依家可驚,唔知去唔去好

https://www.hk01.com/社會新聞/797043/醫生湯愷廸涉宣傳及誇大醫學美容療程-醫委會判罰停牌2個月緩刑

引用:
原帖由 blestee 於 2022-10-12 16:01 發表
本應約咗COSMXX做,見到呢個article關於COSMXX同湯醫生依家可驚,唔知去唔去好

https://www.hk01.com/社會新聞/797043/醫生湯愷廸涉宣傳及誇大醫學美容療程-醫委會判罰停牌2個月緩刑
我唔係揾佢做嫁,有聽過呢位醫生,佢之前唔係呢間公司?香港好似唔俾醫生賣廣告

樓主,請問可以pm醫生資料給我嗎?

男醫生好nice , 有講有笑

引用:
原帖由 車站表姐 於 2022-9-30 18:27 發表

銅鑼灣做
多謝你覆番我,你消腫見得人用左幾多日啊?好想今年完成佢,但得番6日假期,唔知仲會唔會好腫

引用:
原帖由 Heidy613 於 2022-10-26 19:18 發表

多謝你覆番我,你消腫見得人用左幾多日啊?好想今年完成佢,但得番6日假期,唔知仲會唔會好腫
6日唔夠呀,點都會有紅腫
雙眼皮起碼3個月之後先再越來越自然

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]