• 瀏覽: 21,531
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
+2
原先想出國整,唔想再等,係香港搵到一間做,由諮詢去到今日都有大概半年時間,雙眼皮要變得自然,消好腫真係要花費一定時間,最後效果自然對稱,因為我上眼皮好厚,所以要做埋小切口,around 用左兩萬,follow up 我既助護一直都有回覆,醫生態度友善,解釋各方面情況講得詳細,效果so far 做到我要求效果,因為真係好驚整太高唔自然,大概半年時間依家睇番覺得好好

附件

1443A220-20D5-4072-B34F-37B0AE6325C5.jpeg(75.97 KB)

F3FAFAE6-257D-4AE0-BC95-466B09A5B080.jpeg(42.25 KB)

引用:
原帖由 努力小黃瓜 於 2022-6-23 00:02 發表
康復期係咪要3個月咁耐?
要時間長先自然,康復期冇咁長,只係越耐越自然

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2022-6-29 17:08 發表
做左幾多錢呀?對稱wo👍🏻👍🏻
做左釘書機雙眼皮同抽上眼皮脂肪小切口,用左around 2萬

引用:
原帖由 mayli00 於 2022-7-26 18:48 發表

個個post都讚湯醫生
真係當所有人傻的🥲🥲
利申我唔係去呢間,唔係湯醫生做

引用:
原帖由 pandomanbsa 於 2022-7-30 07:55 發表

好彩你唔係搵湯醫生做
原來佢係普通科醫生扮專科
我唔係需要搵專科,我想搵啲多人去少失敗,之前爬文會經常睇到呢位e生做過既公司有問題,所以我冇選擇

果到唔止一個醫生,有分唔同價錢

引用:
原帖由 前往紅色的P圖 於 2022-9-5 12:46 發表
可否pm 我邊度做既?thanks
我唔小心打咗係到del

引用:
原帖由 qqtang 於 2022-8-24 00:23 發表
借位friendly remind 一下大家
就算遲啲返到內地都唔好係內地做🙏🏻🙏🏻
早年好多人講內地好,我曾經都諗過

佢果到有分唔同醫生,我揀左男醫做

引用:
原帖由 Heidy613 於 2022-9-29 22:26 發表
可唔可以pm邊到做同價錢啊?thxxx
銅鑼灣做

引用:
原帖由 blestee 於 2022-10-12 16:01 發表
本應約咗COSMXX做,見到呢個article關於COSMXX同湯醫生依家可驚,唔知去唔去好

https://www.hk01.com/社會新聞/797043/醫生湯愷廸涉宣傳及誇大醫學美容療程-醫委會判罰停牌2個月緩刑
我唔係揾佢做嫁,有聽過呢位醫生,佢之前唔係呢間公司?香港好似唔俾醫生賣廣告

男醫生好nice , 有講有笑

引用:
原帖由 Heidy613 於 2022-10-26 19:18 發表

多謝你覆番我,你消腫見得人用左幾多日啊?好想今年完成佢,但得番6日假期,唔知仲會唔會好腫
6日唔夠呀,點都會有紅腫
雙眼皮起碼3個月之後先再越來越自然

好似加左價喇,你自己問下,已回

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]