• 瀏覽: 21,458
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 車站表姐 於 2022-7-26 22:52 發表

真係當所有人傻的🥲🥲
利申我唔係去呢間,唔係湯醫生做
好彩你唔係搵湯醫生做
原來佢係普通科醫生扮專科

湯醫生唔係停咗牌?我睇到新聞咁講

引用:
原帖由 pandomanbsa 於 2022-7-30 07:55 發表

好彩你唔係搵湯醫生做
原來佢係普通科醫生扮專科
我唔係需要搵專科,我想搵啲多人去少失敗,之前爬文會經常睇到呢位e生做過既公司有問題,所以我冇選擇

可以PM 我價錢同邊間整嗎? thanks

果到唔止一個醫生,有分唔同價錢

借位friendly remind 一下大家
就算遲啲返到內地都唔好係內地做🙏🏻🙏🏻

樓主雙眼皮靚咗好多,眼有神👍🏻

👍🏻Not bad

可否pm 我邊度做既?thanks

引用:
原帖由 車站表姐 於 2022-6-6 12:23 發表
原先想出國整,唔想再等,係香港搵到一間做,由諮詢去到今日都有大概半年時間,雙眼皮要變得自然,消好腫真係要花費一定時間,最後效果自然對稱,因為我上眼皮好厚,所以要做埋小切口,around 用左兩萬,follow up 我既助護一直都有回覆,醫生態度友善,解釋各方面情況講得詳細,效果so far 做到我要求效果,因為真係好驚整太高唔自然,大概半年時間依家睇番覺得好好
眼比未做前有神,好睇👍🏻

引用:
原帖由 前往紅色的P圖 於 2022-9-5 12:46 發表
可否pm 我邊度做既?thanks
我唔小心打咗係到del

引用:
原帖由 qqtang 於 2022-8-24 00:23 發表
借位friendly remind 一下大家
就算遲啲返到內地都唔好係內地做🙏🏻🙏🏻
早年好多人講內地好,我曾經都諗過

引用:
原帖由 車站表姐 於 2022-6-6 12:23 發表
原先想出國整,唔想再等,係香港搵到一間做,由諮詢去到今日都有大概半年時間,雙眼皮要變得自然,消好腫真係要花費一定時間,最後效果自然對稱,因為我上眼皮好厚,所以要做埋小切口,around 用左兩萬,follow up 我既助護一直都有回覆,醫生態度友善,解釋各方面情況講得詳細,效果so far 做到我要求效果,因為真係好驚整太高唔自然,大概半年時間依家睇番覺得好好
請問可以pm醫生資料給我嗎?

佢果到有分唔同醫生,我揀左男醫做

是否可PM 資料啊🙏🏻🙏🏻🙏🏻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]