• 瀏覽: 21,459
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
+2
原先想出國整,唔想再等,係香港搵到一間做,由諮詢去到今日都有大概半年時間,雙眼皮要變得自然,消好腫真係要花費一定時間,最後效果自然對稱,因為我上眼皮好厚,所以要做埋小切口,around 用左兩萬,follow up 我既助護一直都有回覆,醫生態度友善,解釋各方面情況講得詳細,效果so far 做到我要求效果,因為真係好驚整太高唔自然,大概半年時間依家睇番覺得好好

附件

1443A220-20D5-4072-B34F-37B0AE6325C5.jpeg(75.97 KB)

F3FAFAE6-257D-4AE0-BC95-466B09A5B080.jpeg(42.25 KB)

好balance 👍🏻👍🏻

康復期係咪要3個月咁耐?

做左幾多錢呀?對稱wo👍🏻👍🏻

你做得好靚好自然!請pm 那裡做的,謝謝!

引用:
原帖由 努力小黃瓜 於 2022-6-23 00:02 發表
康復期係咪要3個月咁耐?
要時間長先自然,康復期冇咁長,只係越耐越自然

引用:
原帖由 christyng@0@ 於 2022-6-29 17:08 發表
做左幾多錢呀?對稱wo👍🏻👍🏻
做左釘書機雙眼皮同抽上眼皮脂肪小切口,用左around 2萬

引用:
原帖由 車站表姐 於 2022-7-2 23:38 發表

要時間長先自然,康復期冇咁長,只係越耐越自然
Thx thx 你做完好靚,好睇

想要醫生資料🙏🏻🙏🏻🙏🏻謝謝

引用:
原帖由 車站表姐 於 2022-6-6 12:23 發表
原先想出國整,唔想再等,係香港搵到一間做,由諮詢去到今日都有大概半年時間,雙眼皮要變得自然,消好腫真係要花費一定時間,最後效果自然對稱,因為我上眼皮好厚,所以要做埋小切口,around 用左兩萬,follow up 我既助護一直都有回覆,醫生態度友善,解釋各方面情況講得詳細,效果so far 做到我要求效果,因為真係好驚整太高唔自然,大概半年時間依家睇番覺得好好
樓主可以pm診所資料同埋醫生嗎🙏🏻

引用:
原帖由 馬路奇怪樓奴 於 2022-7-26 10:52 發表
我朋友之前同分享過係 CosMxd映X醫學美容雙眼皮吊線, 佢總結係應該早D搵湯醫生做, 覺得而家影相只眼有神好多.
個個post都讚湯醫生

引用:
原帖由 mayli00 於 2022-7-26 18:48 發表

個個post都讚湯醫生
真係當所有人傻的🥲🥲
利申我唔係去呢間,唔係湯醫生做

Pm please, 想知價錢同邊間整

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]