• 瀏覽: 11,907
  • 回覆: 33
  • 追帖: 1
同老婆結婚8年。兩個小朋友。最近呢8個月完全冇得做·上兩個月結婚周年買份禮物比佢,想佢開心下。點知都係冇得搞,仲要第二日即變返西面人。以後都係留返d$自己去開心下仲好。

要照顧兩個小朋友好辛苦㗎!一般女性有小朋友之後會小朋友優先,忽略其他人。
大家坐低一齊傾,講清楚佢。

同路人。
現在已經唔送禮物,食餐豪D或到酒店做雙人按摩當慶祝,至少有一半我可以享受到。

大家都係同路人。
由用心搵件禮物,到搵間靚餐廳食嘢就算。由搵唔同菜式嘅餐廳,到食自助餐就算。
近年晚市無得食,咁煩食邊間自助餐都慳番,每年生日去銀行買一両黃金送捭佢就算。
可能再過幾年,生日禮物係銀行過數就算。

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2022-6-4 00:16 發表
同老婆結婚8年。兩個小朋友。最近呢8個月完全冇得做·上兩個月結婚周年買份禮物比佢,想佢開心下。點知都係冇得搞,仲要第二日即變返西面人。以後都係留返d$自己去開心下仲好。
男人之苦
再落去就會俾錢去叫雞或遇上啱傾對象出軌搞婚外情.....跟住就係離婚

引用:
原帖由 CC31 於 2022-6-4 22:25 發表
同路人。
現在已經唔送禮物,食餐豪D或到酒店做雙人按摩當慶祝,至少有一半我可以享受到。
師兄幾耐冇做?

引用:
原帖由 野狐狸 於 2022-6-4 22:51 發表
大家都係同路人。
由用心搵件禮物,到搵間靚餐廳食嘢就算。由搵唔同菜式嘅餐廳,到食自助餐就算。
近年晚市無得食,咁煩食邊間自助餐都慳番,每年生日去銀行買一両黃金送捭佢就算。
可能再過幾年,生日禮物係銀行過數就算。
師兄己經幾耐冇?

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2022-6-5 00:17 發表

師兄己經幾耐冇?
Years

引用:
原帖由 野狐狸 於 2022-6-5 00:24 發表

Years
最衰而家肺炎。又冇得出去食

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2022-6-5 00:26 發表

最衰而家肺炎。又冇得出去食
出去飲番杯都分分鐘中招,食嘢?算擺喇……..

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2022-6-4 00:16 發表
對自己好啲,揾外援啦!

老婆有乜好搞啊, 出去搵食啦。

引用:
原帖由 4XGUY 於 2022-6-5 00:36 發表

對自己好啲,揾外援啦!
怕中招,屋企有小朋友,

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-6-5 00:45 發表
老婆有乜好搞啊, 出去搵食啦。
怕中招,屋企有小朋友

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2022-6-5 00:47 發表

怕中招,屋企有小朋友,
咁揾固定FWB囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]